Yasin Audio (Ahmed Al-Ajamy) for Android

Yasin Audio (Ahmed Al-Ajamy) for Android 1.0

Android / dimach.cassiope / 168 / Úplná špecifikácia
Popis

Yasin Audio (Ahmed Al-Ajamy) pre Android je audio balík navrhnutý tak, aby vylepšil zážitok z bezplatnej aplikácie Yasin Rahman Waqia Mulk, ktorá je dostupná na Android Markete. Táto kategória softvéru spadá pod internetový softvér a je špeciálne navrhnutá pre tých, ktorí chcú počúvať recitácie súr Koránu od Ahmeda Al-Ajamyho.

Tento audio balíček obsahuje všetky zvuky každého ayatu, ktorý recitoval Ahmed Al-Ajamy pre tieto koránske súry: Ya-Sin, Ar-Rahman, Al-Waqi`a a Al-Mulk. Aplikácia poskytuje bezproblémový zážitok z počúvania s vysokokvalitným zvukom, ktorý používateľom umožňuje ponoriť sa do krásy týchto posvätných textov.

Ak chcete použiť tento balík, musíte si najprv nainštalovať hlavnú aplikáciu Yasin Rahman Waqia Mulk z obchodu Google Play. Po inštalácii máte jednoduchý prístup ku všetkým zvukovým súborom, ktoré sú súčasťou tohto balíka. Aplikácia tiež ponúka užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu cez rôzne súry a ayaty.

Jednou z výnimočných funkcií Yasin Audio (Ahmed Al-Ajamy) pre Android je jeho kompatibilita s rôznymi zariadeniami s rôznymi verziami OS Android. To znamená, že používatelia si môžu vychutnať počúvanie týchto krásnych recitácií na svojich smartfónoch alebo tabletoch bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou.

Vývojár tiež uľahčil používateľom, ktorí sa stretávajú s problémami pri používaní tejto aplikácie, poskytnutím e-mailovej adresy, na ktorú môžu posielať svoje otázky alebo obavy. To ukazuje, že spokojnosť zákazníkov je pre nich najvyššou prioritou.

Pokiaľ ide o hodnotenie obsahu, Yasin Audio (Ahmed Al-Ajamy) pre Android bol ohodnotený ako vhodný pre každého. To znamená, že ľudia všetkých vekových skupín môžu túto aplikáciu používať bez akýchkoľvek obmedzení alebo obmedzení.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte aplikáciu, ktorá poskytuje vysokokvalitné zvukové recitácie koránskych súr od Ahmeda Al-Ajamyho, potom by ste si mali vybrať Yasin Audio (Ahmed Al-Ajamy) pre Android. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a bezproblémovej kompatibilite s rôznymi zariadeniami s rôznymi verziami operačného systému Android ponúka táto aplikácia jedinečný zážitok z počúvania ako žiadna iná!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ dimach.cassiope
Stránka vydavateľa http://sites.google.com/site/dimachcassiope/home
Dátum vydania 2012-06-03
Dátum pridania 2012-06-03
Kategória Internetový softvér
Podkategória Zmiešaný
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android, Android 2.2, Android 2.3.3 - Android 2.3.7
Požiadavky Compatible with 2.2 and above.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 168

Comments:

Najpopulárnejší