Aibase

Aibase 3.0

Windows / Aibase Creative Software / 3414 / Úplná špecifikácia
Popis

Aibase je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje vytvárať a štruktúrovať informácie na učenie, brainstorming, riešenie úloh a riadenie projektov. Pomocou Aibase môžete rozdeliť zložité informácie na menšie časti pre lepšie pochopenie a vytvoriť efektívne bázy znalostí.

Jednou z kľúčových vlastností Aibase je jej schopnosť pomôcť vám usporiadať si myšlienky a nápady jasným a stručným spôsobom. Softvér poskytuje celý rad nástrojov, ktoré vám umožňujú vytvárať dokumenty obsahujúce stromy, tabuľky, panely (s intervalom kalendára), voľne tvarované tvary, pravítka, prezentácie, spojnice, koncepčné mapy, diagramy a poznámky z druhého pohľadu. To znamená, že svoje nápady môžete jednoducho vizualizovať v rôznych formátoch podľa toho, čo najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Aibase je jej flexibilita, pokiaľ ide o vytváranie stromov. Stromy môžu obsahovať obrázky, panely tabuliek a automatické číslovanie, ktoré uľahčuje kategorizáciu informácií organizovaným spôsobom. Okrem toho je možné do textu vložiť rovnice (vyžaduje sa MS Equation Editor alebo MathType), čo uľahčuje pridávanie matematických vzorcov alebo iných zložitých rovníc.

Aibase ponúka aj rýchlu navigáciu, ktorá šetrí čas pri práci s veľkým množstvom dát. K dispozícii je mnoho operácií s jedným tlačidlom, ktoré uľahčujú rýchlu navigáciu v dokumentoch bez toho, aby ste museli vo veľkej miere používať myš alebo trackpad.

Softvér ponúka aj automatické vytváranie dokumentov, ktoré šetrí čas pri vytváraní nových dokumentov od začiatku. Môžete prispôsobiť kategórie a tlačidlá pre farby a symboly tak, aby zodpovedali vašim preferenciám pracovného toku.

Celkovo je Aibase vynikajúci nástroj pre každého, kto potrebuje pomoc pri organizovaní svojich myšlienok alebo efektívnom riadení zložitých projektov. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s jeho výkonnými funkciami z neho robí ideálnu voľbu pre študentov aj profesionálov, ktorí potrebujú spoľahlivý nástroj produktivity na dosah ruky.

Kľúčové vlastnosti:

- Vytvorte štruktúrované informácie

- Rozložiť zložité informácie

- Efektívne vedomostné základne

- Dokumenty obsahujú stromy

- Stoly

- Panely (s kalendárnym intervalom)

- Voľné tvary

- Vládcovia

- Prezentácie

- Konektory

- Koncepčné mapy

- Diagramy

-Poznámky z druhého pohľadu;

-Stromy môžu obsahovať obrázky,

- stoly,

-panely,

-automatické číslovanie;

-text môže vkladať rovnice (vyžaduje sa MS Equation Editor alebo MathType).

- Rýchla navigácia.

- Automatické vytváranie dokumentov.

-Prispôsobiteľné kategórie.

- Prispôsobiteľné tlačidlá.

-Ušetriť čas

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aibase Creative Software
Stránka vydavateľa http://www.aibase-cs.com
Dátum vydania 2012-05-09
Dátum pridania 2012-05-09
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na brainstorming a mapovanie mysle
Verzia 3.0
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3414

Comments: