StelsCSV JDBC Driver

StelsCSV JDBC Driver 5.2

Windows / J-Stels Software / 1397 / Úplná špecifikácia
Popis

StelsCSV JDBC Driver: Výkonný nástroj pre správu databázy textových súborov

Ak ste vývojár, ktorý hľadá efektívny spôsob správy textových súborov, StelsCSV JDBC Driver je riešením, ktoré ste hľadali. Tento výkonný nástroj vám umožňuje vykonávať dotazy SQL a ďalšie operácie JDBC na rôznych typoch textových súborov, vrátane CSV, DSV, oddelených tabulátorom, s pevnou dĺžkou a ďalších.

S ovládačom StelsCSV JDBC Driver nebolo vytváranie rýchlej databázy pozostávajúcej z obyčajných textových súborov nikdy jednoduchšie. Tento ovládač môžete použiť na písanie programov na import údajov a nástrojov na migráciu, ktoré vám pomôžu zefektívniť pracovný postup a ušetriť čas.

Vlastnosti

StelsCSV JDBC Driver podporuje väčšinu kľúčových slov ANSI SQL92. Podporuje tiež vnútorné a vonkajšie spojenia tabuliek, ako aj príkazy INSERT, UPDATE a DELETE. Okrem toho podporuje dátové typy, ako sú agregačné funkcie (SUM(), AVG(), COUNT()), numerické funkcie (ABS(), CEIL(), FLOOR()), reťazcové funkcie (CONCAT(), SUBSTRING() ), konverzné funkcie (TO_CHAR(), TO_NUMBER()) a používateľom definované funkcie SQL.

Jednou z najpôsobivejších funkcií ovládača StelsCSV JDBC Driver je jeho schopnosť čítať textové súbory z archívov Zip/Jar a HTTP URL. To uľahčuje prístup k údajom zo vzdialených miest bez toho, aby ste museli sťahovať veľké množstvo informácií na váš lokálny počítač.

Nezávislá platforma

Ďalšou skvelou vlastnosťou StelsCSV JDBC Driver je, že je nezávislý od platformy. Či už používate Windows alebo Linux alebo akýkoľvek iný operačný systém, ktorý podporuje Java Virtual Machine (JVM), tento ovládač bude bez problémov fungovať s vaším systémom.

Jednoduchá integrácia

Integrácia StelsCSV do vášho existujúceho softvérového balíka je jednoduchá vďaka jeho kompatibilite s populárnymi programovacími jazykmi, ako je Java. Ovládač sa dodáva s komplexnou dokumentáciou API, ktorá ešte viac uľahčuje integráciu.

Výkon

StelsCSV ponúka vynikajúci výkon pri práci s veľkými súbormi údajov vďaka svojim optimalizovaným algoritmom na čítanie/zápis CSV/DSV/textových súborov pamäťovo efektívnym spôsobom, čo výrazne znižuje I/O operácie, čo vedie k rýchlejšiemu spracovaniu v porovnaní s tradičnými databázami založenými na súboroch, ako je SQLite. alebo MySQL atď.

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob správy textových súborov pomocou SQL dotazov, nehľadajte nič iné ako StelsCSV JDBC Driver! Vďaka podpore väčšiny kľúčových slov ANSI SQL92 spolu s vnútornými/vonkajšími spojeniami tabuliek a príkazmi INSERT/UPDATE/DELETE plus podporou rôznych typov údajov vrátane agregovaných/nomerických/reťazcových/konverzných/používateľom definovaných funkcií SQL; čítanie z archívov Zip/Jar a HTTP URL; platformová nezávislosť; jednoduchá integrácia do existujúcich softvérových balíkov prostredníctvom komplexnej dokumentácie API – všetky tieto funkcie z neho robia jeden výkonný nástroj, ktorý stojí za zváženie pri efektívnej správe veľkých súborov údajov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ J-Stels Software
Stránka vydavateľa http://www.csv-jdbc.com
Dátum vydania 2012-04-24
Dátum pridania 2012-04-24
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvér Java
Verzia 5.2
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Java Development Kit 1.4
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1397

Comments: