Code Line Counter Pro - PHP Version

Code Line Counter Pro - PHP Version 4.6

Windows / BistoneSoft / 248 / Úplná špecifikácia
Popis

Code Line Counter Pro PHP je výkonný nástroj, ktorý pomáha vývojárom získať podrobné správy o zdrojovom kóde v jazyku PHP. Tento softvér je navrhnutý tak, aby počítal počet riadkov kódu vo vašom projekte a poskytol vám cenné informácie o vašej kódovej základni.

S Code Line Counter Pro PHP môžete ľahko spočítať zdrojový kód v jazyku PHP a získať komplexnú správu o svojom projekte. Softvér podporuje príkazový riadok, podpriečinky a počet stromov ciest, čo uľahčuje analýzu aj zložitých projektov.

Jednou z kľúčových funkcií Code Line Counter Pro PHP je jeho schopnosť poskytnúť úplnú správu o kóde. Tento prehľad obsahuje informácie, ako je celkový počet riadkov kódu, prázdne riadky, riadky komentárov a ďalšie. Prehľad môžete tiež zoradiť podľa ľubovoľného stĺpca (súčet alebo percento) pre jednoduchú analýzu.

Okrem svojich možností vykazovania vám Code Line Counter Pro PHP tiež umožňuje exportovať akúkoľvek zostavu do rôznych formátov vrátane Excelu, obyčajného textu a HTML. Vďaka tomu je ľahké zdieľať svoje zistenia s ostatnými alebo ich integrovať do iných nástrojov.

Či už pracujete na malom projekte alebo riadite veľký tím vývojárov, Code Line Counter Pro PHP je základným nástrojom pre každého, kto chce lepšie porozumieť svojmu zdrojovému kódu. Vďaka svojim výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu vám tento softvér pomôže ušetriť čas a zvýšiť produktivitu tým, že vám poskytne cenné informácie o vašich projektoch.

Kľúčové vlastnosti:

- Počítajte zdrojový kód v jazyku PHP

- Podpora príkazového riadku

- Počet podpriečinkov a stromu ciest

- Úplná správa o kóde

- Zoraďte prehľady podľa ľubovoľného stĺpca (súčet alebo percento)

- Exportujte správy vo formáte Excel

- Exportujte správy vo formáte obyčajného textu

- Exportujte správy vo formáte HTML

Výhody:

1) Šetrite čas: S počítadlom kódových riadkov Pro -PHP verzia je schopná rýchlo analyzovať veľké množstvo údajov naraz; používatelia môžu ušetriť čas pri kontrole svojej práce.

2) Zlepšenie produktivity: Poskytnutím podrobných informácií o každom riadku v zdrojových súboroch aplikácie; používatelia môžu robiť informované rozhodnutia o tom, ako najlepšie optimalizovať svoju prácu.

3) Lepšie porozumenie: Pomocou tohto nástroja; užívatelia získajú prehľad o tom, koľko úsilia sa vynaložilo na vývoj aplikácií špecifických častí, čo im pomáha lepšie pochopiť, čo je potrebné zlepšiť.

4) Jednoduché zdieľanie: Správy generované týmto programom sa dajú ľahko zdieľať s ostatnými prostredníctvom rôznych formátov, ako sú hárky programu Excel alebo stránky HTML, vďaka čomu je spolupráca jednoduchšia ako kedykoľvek predtým!

Záver:

Na záver; ak hľadáte efektívny spôsob sledovania pokroku pri vývoji aplikácií, potom nehľadajte nič iné ako CodeLineCounterPro-PHPVersion! Poskytuje všetky potrebné nástroje potrebné na efektívne riadenie projektov kódovania bez obetovania kvalitných výstupných výsledkov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ BistoneSoft
Stránka vydavateľa http://www.bistonesoft.com/
Dátum vydania 2012-04-19
Dátum pridania 2012-04-19
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Nástroje zdrojového kódu
Verzia 4.6
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 248

Comments: