Clips for Mac

Clips for Mac 2.0.5

Mac / Conceited Software / 1514 / Úplná špecifikácia
Popis

Clips pre Mac je výkonný softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám môže pomôcť zvýšiť produktivitu pri každodennom používaní počítača. Vďaka pokročilej architektúre Clips sedí na pozadí a ticho zálohuje všetko, čo skopírujete do schránky. To znamená, že si ani nevšimnete, že beží, ale bude tam, keď ho budete potrebovať.

Jednou z najužitočnejších funkcií aplikácie Clips sú možnosti správy schránky. Ak často kopírujete a prilepujete text alebo obrázky, Clips vám môže pomôcť tento proces oveľa zefektívniť. Namiesto toho, aby ste museli prechádzať desiatkami alebo stovkami klipov, aby ste našli to, čo potrebujete, Clips vám umožňuje začať písať na tabuli klipov alebo v organizátori a nepodstatné položky okamžite zmiznú z obrazovky.

Ďalšou skvelou funkciou aplikácie Clips je jej schopnosť priraďovať vašim klipom skratky. To znamená, že ak často používate určité frázy alebo časti textu (napríklad e-mailové podpisy alebo riadky kódu), môžete pre ne vytvoriť skratku a nechať Clips, aby ich pri zadávaní skratky automaticky napísali/prilepili. kdekoľvek na vašom Macu.

Okrem týchto funkcií Clips tiež umožňuje používateľom definovať súbor pravidiel, takže schránky budú automaticky zobrazovať všetky minulé a budúce zodpovedajúce klipy. To dáva používateľom kontrolu nad svojimi klipmi a zaisťuje, že budú mať vždy prístup k tomu, čo potrebujú, keď to potrebujú.

Ak by toto všetko nestačilo, Clips tiež umožňuje používateľom definovať skratky, aby mohli vložiť päť najnovších položiek, vložiť ľubovoľný klip podľa vlastného výberu alebo prepínať medzi rôznymi rozhraniami v rámci samotného softvéru. Vďaka tomu je používanie Clips ešte pohodlnejšie a prispôsobiteľné podľa individuálnych potrieb používateľa.

Keď používatelia vykonávajú svoju každodennú prácu na svojich počítačoch Mac, Clips automaticky generuje a usporiada skopírované položky do schránok špecifických pre aplikáciu. A ak žiadna z týchto preddefinovaných možností nevyhovuje potrebám používateľa? Môžu si tiež vytvoriť svoje vlastné schránky!

Celkovo možno povedať, že ak je pri vašej každodennej práci s počítačom dôležitá efektívnosť (a priznajme si to – kto by nechcel veci robiť rýchlejšie?), potom sa oplatí vyskúšať Clip pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Conceited Software
Stránka vydavateľa http://www.conceited.net/
Dátum vydania 2012-02-14
Dátum pridania 2012-02-14
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér schránky
Verzia 2.0.5
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $4.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1514

Comments:

Najpopulárnejší