Apple MacBook EFI Firmware Update for Mac

Apple MacBook EFI Firmware Update for Mac 2.1

Mac / Apple / 752 / Úplná špecifikácia
Popis

Apple MacBook EFI Firmware Update for Mac je obslužný softvér, ktorý patrí do kategórie Utility & Operating Systems. Táto aktualizácia je navrhnutá tak, aby umožnila obnovenie Lion Recovery z internetového pripojenia na modeloch MacBook (polovica 2010).

Ak vlastníte model MacBooku (polovica 2010), táto aktualizácia je nevyhnutná, pretože vám poskytuje možnosť obnoviť váš systém v prípade akýchkoľvek problémov. Vďaka tejto aktualizácii môžete jednoducho obnoviť systém bez toho, aby ste museli použiť akékoľvek externé médium.

Jednou z najvýznamnejších výhod tejto aktualizácie je, že umožňuje Lion Recovery z internetového pripojenia. To znamená, že ak váš systém narazí na nejaké problémy, môžete sa jednoducho pripojiť na internet a obnoviť systém bez toho, aby ste museli použiť akékoľvek externé médium.

Táto funkcia sa hodí, keď nemáte prístup k externému disku alebo keď cestujete a nemáte k nemu prístup. S Lion Recovery cez internet potrebujete iba stabilné pripojenie k internetu a váš systém bude okamžite pripravený.

Okrem umožnenia Lion Recovery cez internet obsahuje táto aktualizácia firmvéru aj ďalšie vylepšenia, ako sú vylepšené funkcie zabezpečenia a opravy chýb. Tieto vylepšenia zaisťujú, že váš MacBook beží vždy hladko a bezpečne.

Pokiaľ ide o inštaláciu, inštalácia tejto aktualizácie firmvéru je jednoduchá, pretože obsahuje jasné pokyny, ako ju nainštalovať na váš model MacBooku (polovica 2010). Inštalačný proces trvá len niekoľko minút, po ktorých bude váš systém aktualizovaný o všetky najnovšie funkcie a vylepšenia.

Celkovo, ak vlastníte model MacBooku (polovica 2010), dôrazne odporúčame nainštalovať túto aktualizáciu firmvéru, pretože poskytuje základné funkcie, ako je Lion Recovery cez internet a vylepšené funkcie zabezpečenia. S týmito funkciami si môžete byť istí, že váš systém bude vždy fungovať hladko a bezpečne.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2012-01-25
Dátum pridania 2012-01-25
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 2.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 752

Comments:

Najpopulárnejší