Ghost Installer Studio

Ghost Installer Studio 4.8.1

Windows / Ethalone Solutions / 43382 / Úplná špecifikácia
Popis

Ghost Installer Studio: Najlepší nástroj na rýchle vytváranie nastavení pre aplikácie Windows

Už vás nebaví tráviť nespočetné množstvo hodín vytváraním nastavení pre vaše Windows aplikácie? Chcete nástroj, ktorý vám pomôže vytvoriť nastavenia rýchlo a jednoducho? Nehľadajte nič iné ako Ghost Installer Studio!

Ghost Installer Studio je výkonný nástroj navrhnutý tak, aby pomohol vývojárom vytvoriť nastavenia pre ich aplikácie Windows v rekordnom čase. Ghost Installer Studio so svojím intuitívnym IDE a sadou nástrojov na zvýšenie produktivity uľahčuje vytváranie profesionálne vyzerajúcich inštalácií, ktoré sú prispôsobené vašim špecifickým potrebám.

Jednou z kľúčových funkcií Ghost Installer Studio je jeho 11 projektových sprievodcov, ktorí sú navrhnutí špeciálne pre Borland Delphi, Builder, C++ Builder a Microsoft Visual Studio. NET 2002 a 2003 projektov. Títo sprievodcovia uľahčujú začatie s inštalačným projektom tým, že poskytujú vopred vytvorené šablóny, ktoré je možné prispôsobiť vašim potrebám.

Okrem sprievodcov projektom ponúka Ghost Installer Studio aj inštaláciu na požiadanie cez Web of the. NET Framework, MDAC, DirectX, Java VM, BDE, šifrovanie RSA a personalizované inštalačné kľúče. To znamená, že do svojho inštalačného balíka môžete zahrnúť všetky potrebné komponenty bez toho, aby ste sa museli obávať, či už sú alebo nie sú nainštalované v systéme používateľa.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Ghost Installer Studio je jeho prispôsobiteľný vzhľad a dojem z inštalácie s voľne tvarovanými vzhľadmi. To vám umožní vytvárať inštalácie, ktoré zodpovedajú značke a štýlu vašej aplikácie alebo spoločnosti.

A ak je pre vás alebo vašich používateľov dôležitá jazyková podpora – žiadny problém! Ghost Installer Studio prichádza s rozsiahlou kolekciou 30 amerických, európskych a ázijských jazykových balíkov, takže vašu aplikáciu môže používať každý bez ohľadu na svoj rodný jazyk.

Ale neberte to za slovo – vyskúšajte našu demo verziu! Demo verzia má všetky funkcie zahrnuté v štandardnej verzii; okrem toho vám umožňuje testovať inštalácie WebDeployed (na lokálnom hostiteľovi) a RSA SNK (bez možnosti ukladania projektov a databáz). Hoci nie je určená na komerčné použitie kvôli protipirátskej správe pri spustení pri používaní inštalácií vytvorených pomocou Demo verzie, použitie tejto demo verzie vám umožní rýchlo zostaviť inštalácie a zároveň ich otestovať pred zakúpením licencie.

Tak načo čakať? Stiahnite si Ghost Installer Studio ešte dnes a začnite vytvárať profesionálne vyzerajúce nastavenia rýchlejšie ako kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ethalone Solutions
Stránka vydavateľa http://www.ethalone.com
Dátum vydania 2012-01-31
Dátum pridania 2011-12-31
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvérové ​​inštalačné nástroje
Verzia 4.8.1
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 43382

Comments: