Unicode to Acadnusx

Unicode to Acadnusx 2.6

Windows / Steps / 391 / Úplná špecifikácia
Popis

Unicode to Acadnusx je výkonný softvérový nástroj, ktorý patrí do kategórie Utility & Operačné systémy. Tento program je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom zmeniť písmo textu Unicode, ktorý bol skopírovaný z webovej lokality. Princíp činnosti tohto programu je jednoduchý: konvertuje znaky Unicode UTF-8 na latinku, po ktorej môžete ľahko zmeniť písmo textu.

Softvér sa dodáva s ľahko použiteľným rozhraním, ktoré používateľom uľahčuje navigáciu a používanie všetkých jeho funkcií. Je kompatibilný s operačnými systémami Windows, vrátane Windows 7, 8 a 10.

Jednou z najvýznamnejších výhod používania Unicode na Acadnusx je jeho schopnosť konvertovať znaky Unicode na znaky latinky. Táto funkcia umožňuje používateľom, ktorí majú problémy s čítaním alebo porozumením určitých jazykov alebo písma, previesť ich do známejšieho jazyka alebo písma.

Ďalšou výhodou používania tohto softvérového nástroja je jeho schopnosť podporovať viacero jazykov a skriptov. Či už pracujete s arabčinou, čínštinou, japončinou, kórejčinou alebo akýmkoľvek iným jazykom, ktorý používa iné než latinské písma; tento program ich zvládne všetky.

Unicode na Acadnusx tiež ponúka niekoľko možností prispôsobenia pri konverzii textu z formátu Unicode. Môžete si vybrať z rôznych písiem a štýlov dostupných v knižnici vášho systému alebo dokonca v prípade potreby importovať nové.

Softvér vám tiež umožňuje zobraziť ukážku konvertovaného textu pred jeho uložením v požadovanom formáte. Táto funkcia zaisťuje, že dostanete presne to, čo chcete, bez akýchkoľvek prekvapení neskôr.

Okrem toho Unicode to Acadnusx ponúka vynikajúcu kompatibilitu s inými programami, ako sú Microsoft Word a Excel. Do týchto programov môžete jednoducho skopírovať a vložiť skonvertované texty bez toho, aby ste stratili akékoľvek zmeny formátovania alebo štýlu vykonané počas prevodu.

Celkovo, ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na konverziu textov Unicode na znaky latinky pri zachovaní ich pôvodného formátovania a zmien štýlu; potom nehľadajte nič iné ako Unicode To Acadnusx!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Steps
Stránka vydavateľa http://steps.comli.com
Dátum vydania 2011-12-09
Dátum pridania 2011-12-20
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Prenosné aplikácie
Verzia 2.6
Požiadavky OS Windows XP/Vista/7
Požiadavky Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (For Windows Vista/7), Microsoft .NET Framework 2 Client Profile (For Windows XP)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 391

Comments: