Microsoft Office 2004 for Mac

Microsoft Office 2004 for Mac 11.6.6

Mac / Microsoft / 322011 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft Office 2004 pre Mac je výkonný balík podnikového softvéru, ktorý používateľom poskytuje nástroje, ktoré potrebujú na premenu svojich nápadov a príležitostí na činy. Či už používate svoj Mac doma, v škole alebo v podnikaní, Office 2004 má všetko, čo potrebujete na zvýšenie produktivity a na viac práce.

Štandardná edícia Microsoft Office 2004 pre Mac obsahuje všetky základné nástroje na zvýšenie produktivity, ktoré potrebujete na vytváranie dokumentov, tabuliek, prezentácií a ďalších dokumentov profesionálnej kvality. S intuitívnymi funkciami, ako je grafika SmartArt a dynamické grafy, môžete jednoducho vytvárať vizuálne úžasné dokumenty, ktoré efektívne komunikujú vaše nápady.

Okrem základných nástrojov produktivity obsahuje Standard Edition aj výkonné funkcie spolupráce, ktoré uľahčujú prácu s ostatnými na zdieľaných projektoch. Vďaka podpore spolutvorby v reálnom čase vo Worde a PowerPointe môžu viacerí používatelia súčasne pracovať na rovnakom dokumente z rôznych miest.

Pre študentov a učiteľov, ktorí vyžadujú prístup k Microsoft Office za špeciálnu cenu, je k dispozícii aj edícia pre študentov a učiteľov. Táto edícia obsahuje rovnaké skvelé funkcie ako edícia Standard, ale je k dispozícii za zvýhodnenú cenu pre kvalifikovaných používateľov.

Napokon, pre profesionálov, ktorí od svojho podnikového softvérového balíka požadujú ešte pokročilejšie funkcie, je k dispozícii aj Professional Edition balíka Microsoft Office 2004 pre Mac. Toto vydanie obsahuje ďalšie nástroje ako Virtual PC na spúšťanie aplikácií Windows na počítači Mac, ako aj rozšírené možnosti projektového manažmentu v Project Center.

Celkovo je Microsoft Office 2004 pre Mac základnou súpravou nástrojov, ktorá poskytuje všetko, čo potrebujete na produktivitu doma alebo v kancelárii. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonnej sade funkcií vo všetkých vydaniach – Standard, Student & Teacher alebo Professional – vám tento softvérový balík pomôže posunúť vašu prácu do nových výšin!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2011-12-14
Dátum pridania 2011-12-14
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 11.6.6
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.2, Macintosh, Mac OS X 10.4
Požiadavky None
cena
Stiahnutie za týždeň 35
Celkový počet stiahnutí 322011

Comments:

Najpopulárnejší