i_ching_boc for Mac

i_ching_boc for Mac 0.6.02

Mac / schisaproductions / 127 / Úplná špecifikácia
Popis

i_ching_boc pre Mac je výkonný domáci softvér, ktorý používateľom umožňuje preskúmať staroveký čínsky veštecký systém I-ťing, známy aj ako Kniha premien. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a komplexným funkciám je tento program ideálny pre každého, kto má záujem dozvedieť sa viac o tejto fascinujúcej praxi.

Program zobrazuje hexagramy a reťazce hexagramov s priradeným textom, čo používateľom umožňuje jednoduchú navigáciu v komplexnom systéme I-ťing. Používatelia môžu tiež pridať svoj vlastný text, aby si ešte viac prispôsobili svoje skúsenosti.

Jednou z výnimočných funkcií i_ching_boc pre Mac je jeho komentár ku každému hexagramu a prechodu medzi hexagramovými reťazcami. Tento komentár poskytuje cenné informácie o význame každého symbolu a pomáha používateľom lepšie pochopiť, ako súvisia s ich vlastným životom.

Na zabezpečenie optimálneho výkonu je dôležité uistiť sa, že databáza pre program je v rovnakom priečinku ako samotný program. Pomôže to predísť akýmkoľvek problémom s načítavaním alebo ukladaním údajov.

Celkovo je i_ching_boc pre Mac vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce preskúmať I-ťing do väčšej hĺbky. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie a komplexné funkcie z neho robia nevyhnutný nástroj pre začiatočníkov aj skúsených odborníkov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ schisaproductions
Stránka vydavateľa http://www.schisaproductions.com/
Dátum vydania 2011-11-19
Dátum pridania 2011-11-30
Kategória Domáci softvér
Podkategória Rôzny domáci softvér
Verzia 0.6.02
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 127

Comments:

Najpopulárnejší