Tansee iPhone Camera Photo Camera Video Copy

Tansee iPhone Camera Photo Camera Video Copy 5.1.0.0

Windows / Tansee / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Tansee iPhone Camera Photo Camera Video Copy je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje prenášať fotografie a videá z vášho iPhone do počítača. Tento softvér iTunes a iPod je navrhnutý tak, aby bol najjednoduchším a najrýchlejším softvérom na prenos fotografií pre Apple iPhone na trhu.

Pomocou Tansee iPhone Transfer Photo môžete jednoducho preniesť všetky svoje fotografie z vášho iPhone do počítača. Či už máte stovky alebo tisíce fotografií, tento softvér si so všetkým poradí. Je ideálny pre každého, kto si chce zálohovať svoje vzácne spomienky alebo uvoľniť miesto v telefóne.

Jednou z najlepších vecí na Tansee iPhone Transfer Photo je jeho všestrannosť. Môžete zálohovať fotografie v rôznych veľkostiach a typoch, takže si môžete vybrať tú najlepšiu možnosť pre svoje potreby. Navyše vám umožňuje prenášať fotografie z priečinka fotoaparátu a knižnice fotografií v telefóne.

Tento softvér sa neuveriteľne ľahko používa, aj keď nie ste technicky zdatní. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť váš iPhone k počítaču pomocou USB kábla, otvoriť Tansee iPhone Transfer Photo, vybrať fotografie alebo videá, ktoré chcete preniesť, a kliknúť na „Exportovať“. To je všetko! Vaše súbory budú okamžite prenesené.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho rýchlosť. Je to jeden z najrýchlejších nástrojov na prenos fotografií, ktoré sú dnes k dispozícii, takže pri prenose veľkých dávok súborov nebudete musieť hodiny čakať.

Celkovo je Tansee iPhone Camera Photo Camera Video Copy vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce jednoduchý a spoľahlivý spôsob zálohovania svojich vzácnych spomienok alebo uvoľnenia miesta v telefóne. Vďaka svojim vysokým rýchlostiam a všestranným možnostiam sa z neho určite okamžite stane praktický nástroj!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Tansee
Stránka vydavateľa http://www.tansee.com/
Dátum vydania 2011-09-27
Dátum pridania 2011-11-04
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Iný softvér iTunes a iPod
Verzia 5.1.0.0
Požiadavky OS Windows XP/Vista/7
Požiadavky None
cena $19.95
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments: