Full Moon Clock Live Wallpaper

Full Moon Clock Live Wallpaper 1.1

Windows / ScreenSaverSky / 1031 / Úplná špecifikácia
Popis

Živá tapeta Full Moon Clock je úžasný šetrič obrazovky a tapeta, ktorá zachytáva očarujúcu krásu splnu. Tento softvér je ideálny pre každého, kto rád medituje na nočnej oblohe a chce si nastaviť pozitívne úmysly pre svoj život.

So živou tapetou Full Moon Clock Live Wallpaper si môžete vychutnať krásny nočný pohľad priamo na vašom počítači alebo mobilnom zariadení. Softvér obsahuje vysokokvalitný obraz mesiaca v splne, doplnený o zložité detaily a úžasné farby. Môžete si vybrať z rôznych prostredí, aby ste si prispôsobili svoj zážitok a urobili ho skutočne jedinečným.

Jednou z najlepších vecí na živej tapete s hodinami splnu je, že slúži ako nádherná pripomienka magického času. Či už ho používate ako šetrič obrazovky alebo tapetu, tento softvér vám pomôže zostať v spojení s prírodou a cítiť sa viac uzemnení vo svojom každodennom živote.

Živá tapeta Full Moon Clock má okrem estetického vzhľadu aj praktické výhody. Ak napríklad bojujete s nespavosťou alebo inými problémami súvisiacimi so spánkom, tento softvér vám môže pomôcť. Štúdie ukázali, že vystavenie prirodzenému svetlu (ako je to, ktoré poskytuje mesiac v splne) môže zlepšiť kvalitu a trvanie spánku.

Ďalšou výhodou živej tapety Full Moon Clock je jej všestrannosť. Či už ho používate doma alebo v kancelárii, tento softvér vám môže pomôcť vytvoriť upokojujúcu atmosféru, ktorá podporuje relaxáciu a produktivitu.

Celkovo je Živá tapeta Full Moon Clock vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá krásny šetrič obrazovky alebo tapetu, ktorá zachytáva kúzlo prírody. Vďaka svojim úžasným vizuálom a praktickým výhodám sa tento softvér určite stane jedným z vašich obľúbených!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ScreenSaverSky
Stránka vydavateľa http://screensaversky.com
Dátum vydania 2011-09-29
Dátum pridania 2011-10-11
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Tapeta
Verzia 1.1
Požiadavky OS Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1031

Comments: