ALT-Key Linguist

ALT-Key Linguist 1.0.3

Windows / Seeing Differently / 129 / Úplná špecifikácia
Popis

ALT-Key Linguist je výkonný softvérový nástroj, ktorý patrí do kategórie Utilities & Operating Systems. Je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom písať správne francúzske alebo španielske znaky s diakritikou bez toho, aby si museli pamätať všetky kódy pre neštandardné klávesy na svojej anglickej klávesnici. S týmto dômyselným modulom môžete upravovať písmená, keď ich držíte stlačené, čo uľahčuje a zrýchľuje písanie.

Ak často píšete v rôznych jazykoch, ALT-Key Linguist je základným nástrojom, ktorý vám ušetrí čas a námahu. Tento softvérový balík ponúka širokú škálu európskych variantov znakov, ako sú akútne, vážne, circumflex, prehláska, euro a ďalšie. Všetky tieto varianty sú dostupné na dosah ruky jediným stlačením klávesu.

Jednou z najvýznamnejších výhod ALT-Key Linguist je jednoduchosť použitia. Rozhranie programu je intuitívne a užívateľsky prívetivé, takže ho bez problémov zvládnu aj začiatočníci. Na začatie používania tohto softvéru nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti ani znalosti; všetko, čo potrebujete, je základné pochopenie toho, ako funguje vaša klávesnica.

Programový balík ALT-Key Linguist v súčasnosti podporuje niekoľko jazykov, ako je holandčina, flámčina, francúzština, írčina, nemčina, taliančina, portugalčina, španielčina a waleština. Neustále sa však zavádzajú nové jazyky, aby si používatelia mohli jednoducho vychutnať písanie vo svojom preferovanom jazyku.

Či už píšete e-maily alebo dokumenty v inom jazyku, alebo jednoducho chatujete s priateľmi online v cudzom jazyku – ALT-Key Linguist vám uľahčí efektívnu komunikáciu bez obáv z pravopisných chýb alebo nesprávnych akcentov.

Vďaka pokročilým funkciám, ako je automatická detekcia zvýraznenia a prispôsobiteľné nastavenia pre každý jazykový variant - ALT-Key Linguist zaisťuje, že vaše písanie zostane vždy hladké a bezproblémové.

Na záver: Ak hľadáte efektívny spôsob rýchleho zadávania znakov s diakritikou pri používaní anglickej klávesnice – nehľadajte nič iné ako Lingvista kláves ALT! Tento výkonný softvérový nástroj vám uľahčí život tým, že poskytne prístup ku všetkým európskym variantom postáv na dosah ruky jediným stlačením klávesu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Seeing Differently
Stránka vydavateľa http://www.seeingdifferently.co.uk
Dátum vydania 2011-08-30
Dátum pridania 2011-09-12
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Applety a doplnky
Verzia 1.0.3
Požiadavky OS Windows XP/Vista/7
Požiadavky None
cena $105
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 129

Comments: