Free Linux Recovery

Free Linux Recovery 2.1

Windows / Ubuntu Hard Drive Recovery / 1440 / Úplná špecifikácia
Popis

Free Linux Recovery je výkonný a ľahko použiteľný softvér na obnovu dát navrhnutý špeciálne pre operačné systémy založené na Linuxe. Tento obslužný softvér patrí do kategórie Utilities & Operating Systems a je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto stratil dôležité dáta v dôsledku náhodného vymazania, formátovania, napadnutia vírusmi alebo z akéhokoľvek iného dôvodu.

Pomocou bezplatnej obnovy Linuxu môžete obnoviť všetky typy súborov vrátane obrázkov, skladieb, videí, textových dokumentov a akýchkoľvek iných dôležitých údajov z poškodených alebo naformátovaných pevných diskov. Softvér využíva pokročilé techniky a funkcie, aby zabezpečil, že vaše stratené údaje budú obnovené v čo najlepšom možnom rozsahu.

Jednou z kľúčových výhod používania Free Linux Recovery je jeho schopnosť riešiť rôzne scenáre straty dát, ako sú vírusové útoky, poškodenie médií, náhodné formátovanie alebo vymazanie súborov/priečinkov. Okrem toho tento bezplatný nástroj na obnovenie systému Linux môže tiež obnoviť zmazané súbory, ktoré boli vyprázdnené z koša.

Užívateľsky prívetivé rozhranie softvéru uľahčuje používateľom navigáciu v jeho funkciách bez toho, aby vyžadovali akékoľvek technické znalosti. Či už ste nováčik alebo skúsený používateľ, ktorý hľadá spoľahlivé riešenie na obnovenie stratených údajov v systéme založenom na systéme Linux - bezplatná obnova systému Linux vám pomôže!

Ak chcete začať s bezplatným softvérom na obnovu systému Linux, jednoducho si stiahnite demo verziu, ktorá vám umožní posúdiť naše schopnosti pred zakúpením plnej verzie licencie len za 45 USD. Demo verzia zobrazuje ukážky obnovených súborov, ale neuloží ich, kým si nezakúpite plnú verziu licencie.

Na záver – ak hľadáte efektívne riešenie, ktoré vám pomôže obnoviť vaše stratené dáta na systéme založenom na linuxe, potom nehľadajte nič iné ako bezplatné obnovenie Linuxu! Vďaka pokročilým funkciám a schopnostiam v spojení s jednoduchým rozhraním je to jedna z najlepších možností dostupných na dnešnom trhu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ubuntu Hard Drive Recovery
Stránka vydavateľa http://www.linuxdiskrecovery.com/ubuntu-hard-drive-recovery.html
Dátum vydania 2011-08-26
Dátum pridania 2011-09-05
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Batéria Utility
Verzia 2.1
Požiadavky OS Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Požiadavky Pentium II 400 MHz, 64 MB RAM, Minimum 10 MB Space
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1440

Comments: