Easy Web Animator for Mac

Easy Web Animator for Mac 3.0.2

Mac / Cyberfront / 4035 / Úplná špecifikácia
Popis

Easy Web Animator 3 pre Mac je výkonný softvér pre grafický dizajn, ktorý vám umožňuje rýchlo a jednoducho vytvárať Flash animácie. S niekoľkými novými funkciami pridanými do tejto verzie poskytuje Easy Web Animator 3 podstatné vylepšenia funkcie kreslenia pomocou Bezierovej krivky, nástroja Bucket a nástroja Eye dropper. Tento softvér zjednodušuje proces vytvárania animácií odstránením nepotrebných tlačidiel a zobrazením minimálneho počtu tlačidiel potrebných na použitie v jednoduchom rozložení.

Jednou z najzaujímavejších funkcií programu Easy Web Animator 3 je jeho funkcia na vytváranie animácií. Táto funkcia vám umožňuje vytvárať preklápacie animácie podobné procesom vytvárania skutočných animácií. Pomocou tejto funkcie môžete vytvárať úžasné animácie, ktoré zaujmú vaše publikum.

Easy Web Animator 3 tiež poskytuje starostlivo vybrané animácie, ktoré poskytujú rôzne užitočné pohyby na dosah ruky. Tieto animácie vám uľahčia vytváranie filmov s bohatými animačnými efektmi bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností s grafickým dizajnom alebo animáciou.

Ďalšou skvelou funkciou Easy Web Animator 3 je jeho sprievodca, ktorý vám umožní rýchlo vytvoriť digitálny fotoalbum alebo prezentáciu bez námahy pre udalosti, ako je vaša svadba a každá fáza rastu vašich detí. S ľahko použiteľným sprievodcom nebolo vytváranie digitálneho fotoalbumu nikdy jednoduchšie.

Tento softvér vám tiež umožňuje jednoducho prilepiť videá na vašu domovskú stránku. Teraz môžete svoje videá prezentovať na svojich webových stránkach bez toho, aby ste mali akékoľvek technické znalosti o vývoji webu alebo kódovaní.

Celkovo je Easy Web Animator 3 vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ľahko použiteľný softvér na grafický dizajn, ktorý poskytuje podstatné inovácie z predchádzajúcich verzií, pričom je stále dostatočne užívateľsky prívetivý, aj keď takýto softvér používa prvýkrát. Či už vytvárate preklápacie animácie alebo digitálne fotoalbumy, tento softvér má všetko, čo potrebujete na oživenie všetkých druhov projektov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Cyberfront
Stránka vydavateľa http://www.easywebanimator.com/
Dátum vydania 2011-08-22
Dátum pridania 2011-08-24
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Flash softvér
Verzia 3.0.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.4/Intel, Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7
Požiadavky Adobe Flash Player 9 or later
cena $49.95
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 4035

Comments:

Najpopulárnejší