ArGoSoft Mail Server .NET Web Interface

ArGoSoft Mail Server .NET Web Interface 1.0.8.1

Windows / ArGo Software Design / 391 / Úplná špecifikácia
Popis

Poštový server ArGoSoft. NET Web Interface je výkonný sieťový softvér, ktorý pokračuje v najlepších tradíciách svojich starších poštových serverov založených na Win32. Používa pokročilejší databázový stroj a obsahuje 100% spravovaný kód (.NET), vďaka čomu je spoľahlivejší, efektívnejší a rýchlejší. Rozdiel v rýchlosti je badateľný najmä pri IMAP a webovom rozhraní.

Webové rozhranie ArGoSoft Mail Server. NET je aplikácia ASP.NET, ktorá sa dodáva s úplným zdrojovým kódom, čo umožňuje úplné prispôsobenie. To znamená, že používatelia môžu prispôsobiť softvér svojim špecifickým potrebám a preferenciám.

Jedna z kľúčových výhod ArGoSoft Mail Server. NET Web Interface je jeho spoľahlivosť. Softvér bol navrhnutý tak, aby minimalizoval prestoje a zabezpečil rýchle a bezpečné doručovanie e-mailov. Obsahuje tiež pokročilé možnosti filtrovania nevyžiadanej pošty, ktoré pomáhajú chrániť pred nechcenými správami.

Okrem svojej spoľahlivosti, ArGoSoft Mail Server. Webové rozhranie NET ponúka celý rad funkcií navrhnutých na uľahčenie a zefektívnenie správy e-mailov. Patrí medzi ne podpora viacerých domén, používateľské účty s prispôsobiteľnými nastaveniami, možnosti archivácie správ a mnoho ďalšieho.

Ďalšou výhodou poštového servera ArGoSoft. Webové rozhranie NET je jednoduché na používanie. Intuitívne rozhranie uľahčuje používateľom správu ich e-mailových účtov bez toho, aby vyžadovali rozsiahle technické znalosti alebo skúsenosti.

Celkovo, ak hľadáte spoľahlivé sieťové softvérové ​​riešenie na správu vašich e-mailových účtov, potom ArGoSoft Mail Server. NET Web Interface určite stojí za zváženie. Vďaka svojim pokročilým funkciám, prispôsobiteľným možnostiam a jednoduchému použitiu je vynikajúcou voľbou pre firmy alebo jednotlivcov, ktorí potrebujú výkonný, no užívateľsky príjemný nástroj na správu e-mailov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ArGo Software Design
Stránka vydavateľa http://www.argosoft.com
Dátum vydania 2011-07-28
Dátum pridania 2011-06-06
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Internetové operácie
Verzia 1.0.8.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Microsoft .NET Framework Version 2.0 (Except for Windows Vista, which already supports .NET 2.0), Microsoft SQL Server 2005 Express Edition, or Microsoft SQL Server 2005, Windows Installer 3.1. Available from Windows Update.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 391

Comments: