UniQPass Lite - Safe Wallet & Data Vault  for Android

UniQPass Lite - Safe Wallet & Data Vault for Android 1.0.10.0

Android / Egis Technology / 174 / Úplná špecifikácia
Popis

UniQPass Lite – Bezpečná peňaženka a dátový trezor pre Android je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje spravovať všetky vaše dôverné informácie o účte a osobné údaje jednoduchým a zábavným spôsobom. S UniQPass môžete mať svoje kreditné karty, heslá a ďalšie osobné informácie na dosah ruky a zároveň chrániť svoj digitálny život pomocou výkonného 256-bitového šifrovania AES.

UniQPass je viac než len správca hesiel. Umožňuje vám zaznamenávať a spravovať všetky vaše dôverné informácie o účte, ako sú podrobnosti o kreditných kartách a internetovom bankovníctve, prihlasovacie údaje k obľúbeným e-mailovým a chatovacím účtom, poistky, členstvo v kluboch v ľahko použiteľnom rozhraní. Softvér poskytuje bezpečné miesto na uloženie všetkých týchto citlivých údajov, aby boli vždy dostupné, keď ich potrebujete.

Jednou z najvýznamnejších funkcií UniQPass je funkcia Auto-Sync. Táto funkcia vám umožňuje okamžitý prístup k aktualizovaným údajom na všetkých vašich zariadeniach bez akýchkoľvek problémov. Aj keď resetujete alebo stratíte jedno zo svojich zariadení, nie je potrebné znova zadávať žiadne údaje, pretože UniQPass automaticky všetko obnoví za vás.

Ďalšou skvelou funkciou UniQPass je Instant Capture. Táto funkcia umožňuje používateľom ušetriť únavné písanie tým, že namiesto toho zachytí obrázky svojich kariet. Pomocou funkcie Instant Capture môžu používatelia rýchlo pridať nové podrobnosti o karte odfotením pomocou fotoaparátu telefónu.

UniQPass tiež ponúka ideálne riešenie osobnej peňaženky, ktoré používateľom umožňuje nosiť so sebou všetky údaje o karte mínus hmotnosť! Softvér poskytuje ľahko použiteľné rozhranie, kde môžu používatelia rýchlo pridávať nové karty alebo upravovať existujúce.

Bezpečnostné funkcie, ktoré ponúka UniQPass, sú tiež špičkové! Softvér využíva 256-bitovú technológiu šifrovania AES, ktorá zaisťuje, že citlivé údaje používateľa zostanú vždy v bezpečí. Okrem toho aplikácia vyžaduje hlavné heslo pred udelením prístupu k akýmkoľvek uloženým informáciám, čím znemožní komukoľvek inému okrem samotného používateľa prístup k ich súkromným údajom.

Celkovo je UniQpass Lite – Safe Wallet & Data Vault pre Android vynikajúci nástroj na zvýšenie produktivity, ktorý ponúka mnoho užitočných funkcií navrhnutých špeciálne na bezpečnú správu citlivých osobných údajov na mobilných zariadeniach, ako sú smartfóny alebo tablety s operačným systémom Android verzie 4.x alebo vyššej.

Či už ide o sledovanie hesiel alebo ukladanie dôležitých dokumentov, ako sú poistky alebo členstvo v kluboch – táto aplikácia má všetko! Tak načo čakať? Stiahnite si ešte dnes z Obchodu Google Play!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Egis Technology
Stránka vydavateľa http://www.egistec.com/
Dátum vydania 2011-04-29
Dátum pridania 2011-05-12
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 1.0.10.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky Internet connect is must for sync
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 174

Comments:

Najpopulárnejší