Green Bay Packers Theme for Android

Green Bay Packers Theme for Android 1.0.3

Android / Airborne Mobile / 128 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste skalným fanúšikom Green Bay Packers? Chcete ukázať svojho tímového ducha zakaždým, keď vezmete do ruky svoje Android zariadenie? Nehľadajte nič iné ako tému Green Bay Packers pre Android, jedinú oficiálne licencovanú tému NFL pre váš telefón.

Pomocou tejto aplikácie môžete zmeniť svoj telefón na svoje osobné Lambeau Field. Zakaždým, keď odomknete svoje zariadenie, privítajú vás ikonické zelené a zlaté farby Packers. Táto téma je ideálna pre herný deň alebo každý deň, keď chcete ukázať svoju lásku k jednej z najslávnejších franšíz v histórii NFL.

Táto téma však nie je len o vzhľade. Dodáva sa tiež so širokým výberom tapiet a ikon s niektorými z najobľúbenejších hráčov v histórii Packers. Od Bretta Favrea po Aarona Rodgersa má táto téma všetko.

A nebojte sa problémov s kompatibilitou – táto téma je navrhnutá špeciálne pre zariadenia so systémom Android a bude bezproblémovo fungovať na akomkoľvek kompatibilnom telefóne alebo tablete. Navyše sa jednoducho inštaluje a prispôsobuje tak, aby dokonale ladil s vaším osobným štýlom.

Prečo sa teda uspokojiť so všeobecnou tapetou alebo nudnou domovskou obrazovkou, keď na svojom zariadení s Androidom môžete mať oficiálne licencovanú tému Green Bay Packers? Stiahnite si teraz a ukážte svojho tímového ducha ako nikdy predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Airborne Mobile
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2011-02-23
Dátum pridania 2011-02-23
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Témy
Verzia 1.0.3
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 1.5
cena $1.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 128

Comments:

Najpopulárnejší