Contact Event for Android

Contact Event for Android 1.5

Android / CRinUs / 15 / Úplná špecifikácia
Popis

Contact Event for Android je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje jednoduchý prístup ku všetkým kontaktným telefónnym číslam a e-mailom na jednom mieste. Vďaka intuitívnemu rozhraniu môžete rýchlo nájsť potrebné informácie bez toho, aby ste museli prehľadávať viacero aplikácií alebo kontaktov.

Jednou z výnimočných funkcií aplikácie Contact Event pre Android je výber kalendára. Vďaka tomu si môžete prezerať svoje kontakty na základe ich nadchádzajúcich udalostí, čo uľahčuje organizáciu a plánovanie. Môžete si tiež vytvoriť vlastné názvy udalostí, takže na prvý pohľad presne viete, o čom je každá udalosť.

Ďalšou skvelou funkciou aplikácie Contact Event pre Android je jej plná integrácia s Kalendárom Google. To znamená, že všetky zmeny alebo aktualizácie vykonané v ktorejkoľvek aplikácii budú automaticky synchronizované na oboch platformách, čím sa zabezpečí, že váš plán bude vždy aktuálny.

Okrem týchto základných funkcií ponúka Contact Event pre Android aj celý rad možností prispôsobenia. Môžete si vybrať z rôznych motívov a farebných schém a prispôsobiť si vzhľad aplikácie, ako aj upraviť nastavenia, ako je veľkosť písma a preferencie upozornení.

Celkovo je Contact Event pre Android základným nástrojom pre každého, kto chce zefektívniť správu kontaktov a udržať si prehľad o svojom nabitom programe. Či už ste zaneprázdnený profesionál alebo len niekto, kto chce jednoduchší spôsob sledovania dôležitých dátumov a udalostí, táto aplikácia má všetko, čo potrebujete, aby ste zostali organizovaní a produktívni.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ CRinUs
Stránka vydavateľa http://www.crinus.org/
Dátum vydania 2010-12-27
Dátum pridania 2010-12-27
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 1.5
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena $0.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 15

Comments:

Najpopulárnejší