iPhoto To Disk for Mac

iPhoto To Disk for Mac 3.0

Mac / Thierry Kondratuk / 611 / Úplná špecifikácia
Popis

iPhoto To Disk pre Mac je výkonný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožňuje jednoducho zálohovať a exportovať vašu knižnicu iPhoto. Ak máte tisíce fotografií a filmov organizovaných v stovkách udalostí, načítanie mediálnych súborov môže byť skľučujúca úloha. Pomocou iPhoto To Disk môžete rýchlo a jednoducho zálohovať svoje fotografie alebo filmy na externý pevný disk v nechránenom formáte, vrátane metadát iPhoto.

Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú mať svoje vzácne spomienky v bezpečí. Ponúka intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje používanie aj tým, ktorí nie sú technicky zdatní. Či už potrebujete zálohovať celú svoju knižnicu iPhoto alebo len vybrať udalosti, iPhoto To Disk vám pomôže.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť exportovať fotografie alebo filmy na použitie v iných aplikáciách. To znamená, že ak chcete svoje fotografie upraviť pomocou iného softvéru na úpravu fotografií alebo ich zdieľať na platformách sociálnych médií, ako je Facebook alebo Instagram, stačí ich exportovať pomocou aplikácie iPhoto To Disk.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho flexibilita, pokiaľ ide o výber formátu, v ktorom sa exportujú vaše mediálne súbory. Môžete si vybrať zo širokej škály formátov vrátane JPEG, TIFF, PNG, BMP a ďalších v závislosti od toho, čo najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

iPhoto To Disk ponúka aj pokročilé možnosti, ako napríklad možnosť vylúčiť určité udalosti z procesu zálohovania, ak už nie sú potrebné alebo ak obsahujú duplicitné obrázky. Pomáha to šetriť čas a úložný priestor na externom pevnom disku.

Okrem toho tento softvér umožňuje používateľom vytvárať viaceré zálohy na rôznych miestach súčasne, čo zaisťuje maximálnu ochranu pred stratou údajov v dôsledku zlyhania hardvéru alebo iných nepredvídaných okolností.

Celkovo je iPhoto To Disk pre Mac základným nástrojom pre každého, kto chce mať pokoj s vedomím, že jeho vzácne spomienky sú v bezpečí. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí jeden z najlepších softvérov na digitálne fotografie, ktoré sú dnes k dispozícii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Thierry Kondratuk
Stránka vydavateľa http://www.iphototodisk.com/
Dátum vydania 2010-12-13
Dátum pridania 2010-12-13
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Správa médií
Verzia 3.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 611

Comments:

Najpopulárnejší