Apple Firmware Restoration CD for Mac

Apple Firmware Restoration CD for Mac 1.9

Mac / Apple / 1350 / Úplná špecifikácia
Popis

CD Apple Firmware Restoration pre Mac je výkonný obslužný softvér, ktorý patrí do kategórie Utilities & Operating Systems. Tento softvér je určený na obnovenie firmvéru počítača Macintosh s procesorom Intel, ktorý môže byť záchranou v prípade prerušenej alebo neúspešnej aktualizácie.

Obnovenie firmvéru pomocou tohto softvéru obnoví niektoré predvoľby vášho počítača na predvolené hodnoty. Je však dôležité poznamenať, že tento nástroj môžete použiť iba v prípade, že máte problémy s firmvérom po prerušenej alebo neúspešnej aktualizácii. Ak je váš počítač už v tomto stave, budete si musieť stiahnuť softvér a vytvoriť disk CD na inom počítači Macintosh, alebo odniesť svoj počítač do obchodu Apple Store alebo k autorizovanému poskytovateľovi servisu Apple, kde získate pomoc.

Toto CD je možné vytvoriť na počítačoch PowerPC alebo Mac s procesorom Intel, ale funguje iba s počítačmi Mac s procesorom Intel. Nemožno ho použiť na vrátenie firmvéru počítača Macintosh s procesorom Intel na predchádzajúcu verziu, ak už bola vykonaná úspešná aktualizácia.

Disk Firmware Restoration CD sa hodí, keď potrebujete rýchlo a efektívne obnoviť firmvér na počítači Macintosh s procesorom Intel. Zaisťuje, že všetky komponenty fungujú správne a optimálne tým, že ich resetuje späť na ich predvolené nastavenia.

Jednou z najvýznamnejších výhod používania tohto nástroja je jeho jednoduchosť použitia. Proces obnovy firmvéru pomocou tohto softvéru je jednoduchý a užívateľsky prívetivý aj pre tých, ktorí nemusia mať rozsiahle technické znalosti o počítačoch.

Na efektívne používanie tohto nástroja potrebujete iba prístup k inému funkčnému počítaču Macintosh, z ktorého si môžete stiahnuť a vytvoriť CD na obnovenie firmvéru úplne od začiatku. Po úspešnom vytvorení ho vložte do príslušnej optickej jednotky počítača Macintosh s procesorom Intel a postupujte podľa jednoduchých pokynov v softvérovom rozhraní.

Na záver, ak máte problémy s aktualizáciou alebo obnovou firmvéru na zariadení Mac s procesorom Intel v dôsledku prerušenia aktualizácií; potom nehľadajte nič iné ako Apple Firmware Restoration CD pre Mac, pretože poskytuje rýchle riešenia bez akýchkoľvek problémov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2010-10-28
Dátum pridania 2010-10-28
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 1.9
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1350

Comments:

Najpopulárnejší