Windows Live Messenger Uninstaller

Windows Live Messenger Uninstaller 0.01

Windows / eddsn / 2928 / Úplná špecifikácia
Popis

Odinštalačný program Windows Live Messenger: Najlepšie riešenie na odstránenie poškodených inštalácií WLM

Máte problémy s odstránením nefunkčnej inštalácie Windows Live Messenger z počítača? Zobrazujú sa vám pri pokuse o preinštalovanie aplikácie chybové hlásenia, aj keď sa zobrazuje, že už je nainštalovaná? Ak áno, potom potrebujete Windows Live Messenger Uninstaller – dokonalé riešenie na odstránenie nefunkčných inštalácií WLM.

Windows Live Messenger Uninstaller je malý, ale výkonný nástroj, ktorý používa iba inštalačný program systému Windows (msiexec.exe) na odstránenie poškodených inštalácií WLM. Funguje tak, že kombinuje CLSID inštalácie, ktorý jedinečne identifikuje verziu WLM, čo uľahčuje a efektívne odstraňuje všetky problematické inštalácie.

S odinštalačným programom Windows Live Messenger sa môžete konečne rozlúčiť so všetkými tými frustrujúcimi chybovými hláseniami a neúspešnými pokusmi o odinštalovanie alebo preinštalovanie programu Windows Live Messenger. Tento softvér je navrhnutý špeciálne na pomoc používateľom, ako ste vy, ktorí majú problémy s inštaláciami WLM.

Prečo si teda vybrať odinštalačný program Windows Live Messenger pred inými podobnými nástrojmi na trhu? Tu je len niekoľko dôvodov:

Efektívne a efektívne odstránenie: Na rozdiel od iných odinštalačných nástrojov, ktoré môžu po odstránení zanechať stopy aplikácie, Windows Live Messenger Uninstaller zaisťuje úplné odstránenie všetkých komponentov spojených s vašou nefunkčnou inštaláciou WLM. To znamená, že už nebudete strácať čas pokúšaním sa manuálne odstrániť zvyšné súbory alebo položky databázy Registry.

Ľahko použiteľné rozhranie: Vďaka jednoduchému a intuitívnemu rozhraniu môžu aj začiatočníci ľahko prechádzať týmto softvérom bez akýchkoľvek problémov. Nepotrebujete žiadne technické znalosti ani odbornosť – jednoducho postupujte podľa podrobných pokynov poskytnutých týmto nástrojom a nechajte ho robiť svoju prácu!

Ľahký a rýchly: Na rozdiel od niektorých iných nástrojov na odinštalovanie, ktoré môžu byť pomalé alebo náročné na zdroje, je program Windows Live Messenger Uninstaller ľahký a rýchly. Nespomalí váš systém pri behu na pozadí a zaistí plynulý výkon aj na starších počítačoch.

Kompatibilita: Či už používate staršiu verziu systému Windows alebo ste inovovali na novšie verzie, napríklad 8 alebo 10, tento softvér je plne kompatibilný so všetkými verziami operačných systémov Microsoft. Takže bez ohľadu na to, akú konfiguráciu systému máte, môžete si byť istí, že tento nástroj bude na vašom stroji bezproblémovo fungovať.

Na záver, ak máte problémy s nefunkčnou inštaláciou programu Windows Live Messenger vo svojom počítači, potom nehľadajte nič iné ako odinštalačný program Windows Live Messenger! Vďaka svojim schopnostiam efektívneho odstraňovania v kombinácii s jednoduchým rozhraním je to jeden z najlepších dostupných nástrojov na rýchle a jednoduché riešenie problematických aplikácií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ eddsn
Stránka vydavateľa http://www.eddsn.com
Dátum vydania 2009-12-26
Dátum pridania 2010-09-07
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Odinštalačné programy
Verzia 0.01
Požiadavky OS Windows XP/Vista/Server 2008/7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 2928

Comments: