USB Audio ASIO Driver

USB Audio ASIO Driver 2.8.45

Windows / propagamma / usb-audio / 360440 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste hudobník alebo audio profesionál, viete, aké dôležité je mať správne nástroje pre vaše remeslo. Jedným z týchto nástrojov je USB Audio ASIO Driver, výkonný softvér, ktorý vám pomôže pripojiť USB audio rozhrania k hudobným aplikáciám cez ASIO s oneskorením až 4 ms.

Tento ovládač ponúka USB-audio podporu pre ASIO kompatibilné aplikácie ako Cubase, Logic Audio, Reason a softvérové ​​syntetizátory Native Instruments. Podporuje tiež vzorkovacie frekvencie 32 kHz, 44,1 kHz a 48 kHz a rozlíšenie vzoriek 16, 20 a 24 bitov.

Jednou z kľúčových vlastností tohto ovládača je podpora ASIO 2 a kompatibilita s ASIO verziou jedna. To znamená, že môže pracovať so širokou škálou zvukových hardvérových a softvérových nastavení.

Ďalšou užitočnou funkciou je dithering, ktorý umožňuje použiť vstup s vyšším rozlíšením v rámci aplikácie s nižším rozlíšením alebo naopak. To môže byť užitočné najmä pri práci so starším softvérom alebo hardvérom, ktorý nemusí podporovať vyššie rozlíšenia.

Celkovo je USB Audio ASIO Driver nevyhnutným nástrojom pre každého hudobníka alebo audio profesionála, ktorý potrebuje spoľahlivé prepojenie medzi svojim USB audio rozhraním a hudobnými aplikáciami. Vďaka schopnostiam s nízkou latenciou a širokej kompatibilite s populárnymi softvérovými programami vám tento ovládač pomôže vyťažiť maximum z vášho zariadenia a zároveň vždy produkovať vysokokvalitné nahrávky.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ propagamma / usb-audio
Stránka vydavateľa http://www.usb-audio.com
Dátum vydania 2010-08-30
Dátum pridania 2010-09-02
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače zvuku
Verzia 2.8.45
Požiadavky OS Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7
Požiadavky None
cena $70.47
Stiahnutie za týždeň 65
Celkový počet stiahnutí 360440

Comments: