Extensis Suitcase Fusion 3

Extensis Suitcase Fusion 3 14.0.2

Windows / Extensis / 6312 / Úplná špecifikácia
Popis

Extensis Suitcase Fusion 3 je výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý vám umožňuje spravovať písma pre všetky vaše projekty v oblasti tlače a web dizajnu prostredníctvom jedného jednoduchého dynamického rozhrania. Vďaka svojim robustným náhľadom a funkciám automatickej aktivácie Suitcase Fusion 3 zjednodušuje používanie písma pre každú úlohu.

Preč sú dni tvorivých obetí pri prenášaní tlačových návrhov na web. S Suitcase Fusion 3 môžete plynulo prechádzať medzi tlačenými a digitálnymi médiami bez kompromisov v oblasti typografie. Zabudovaná databáza zabezpečených fontov chráni vaše fonty a zároveň využíva technológiu Font Sense na automatické odtlačky prstov a aktiváciu presných fontov používaných vašimi dokumentmi InDesign, Illustrator, Photoshop a QuarkXPress.

Suitcase Fusion 3 ponúka aj technológiu QuickMatch, ktorá vám umožní rýchlo preskúmať podobné fonty. Navyše jeho päť režimov náhľadu písma umožňuje rýchle porovnanie a výber dokonalého typu písma pre akýkoľvek projekt.

Jednou z výnimočných funkcií Suitcase Fusion 3 je kompatibilita s Adobe CS5 pre operačné systémy Mac aj Windows. To znamená, že pre Illustrator, InDesign, Photoshop CS3-CS5, QuarkXPress je k dispozícii profesionálna automatická aktivácia – zaisťuje stabilné prostredie písiem s kontrolou a opravou poškodenia.

Flexibilné režimy ukážky písiem v Suitcase Fusion 3 vám umožňujú prispôsobiť si spôsob zobrazenia písiem – či už podľa veľkosti alebo štýlu – vďaka čomu rýchlo nájdete presne to, čo potrebujete. Funkcia QuickFind tiež pomáha urýchliť tento proces tým, že používateľom umožňuje prehľadávať celú knižnicu iba niekoľkými stlačeniami klávesov.

Ďalšou skvelou funkciou Suitcase Fusion 3 sú snímky fontov, ktoré používateľom umožňujú uložiť ľubovoľné písmo ako obrázok – ideálne na zdieľanie s klientmi alebo kolegami, ktorí nemusia mať prístup k určitým typom písma.

A napokon, ak bolo v minulosti vnášanie vlastných písiem do projektov webového dizajnu výzvou – nehľadajte nič iné ako integráciu WebINK Web Font Service v rámci Suitcase Fusion 3. Táto integrácia uľahčuje prinesenie vlastných písiem do akéhokoľvek projektu webovej lokality bez obáv z problémov s kompatibilitou. alebo licenčné obmedzenia.

Na záver, Extensis Suitcase Fusion 3 ponúka grafickým dizajnérom riešenie typu všetko v jednom na správu ich potrieb v oblasti typografie v tlačených aj digitálnych médiách. Jeho robustné náhľady a funkcie automatickej aktivácie uľahčujú jeho používanie a zároveň ponúkajú pokročilé možnosti prispôsobenia, ako je technológia QuickMatch alebo prispôsobiteľné režimy náhľadu, takže používatelia môžu rýchlo nájsť presne to, čo potrebujú!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Extensis
Stránka vydavateľa http://www.extensis.com/
Dátum vydania 2010-08-03
Dátum pridania 2010-08-18
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Nástroje na písanie
Verzia 14.0.2
Požiadavky OS Windows XP/Vista/7
Požiadavky Adobe Reader 7
cena $99.95
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 6312

Comments: