WebSnapshot ActiveX Control

WebSnapshot ActiveX Control 2.09

Windows / ItDev32 Technology / 39 / Úplná špecifikácia
Popis

WebSnapshot ActiveX Control je výkonný vývojársky nástroj, ktorý vám umožňuje vytvárať snímky webových stránok a prevádzať ich do rôznych obrazových formátov. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho zachytiť snímky obrazovky webových stránok v plnej dĺžke, vytvoriť miniatúrne náhľady webových stránok a dokonca pridať funkcie konverzie HTML na obrázok do vašej aplikácie pomocou niekoľkých volaní funkcií.

Či už ste profesionálny vývojár alebo amatérsky programátor, WebSnapshot ActiveX Control je základným nástrojom pre každého, kto potrebuje pracovať s obrázkami webových stránok. Tento softvér je navrhnutý tak, aby bol ľahko použiteľný a vysoko prispôsobiteľný, vďaka čomu je dokonalým riešením pre vývojárov, ktorí potrebujú úplnú kontrolu nad obrázkami svojich webových stránok.

Jednou z kľúčových funkcií WebSnapshot ActiveX Control je jeho schopnosť vytvárať snímky daných adries URL ako obrázky JPG, GIF, PNG, BMP, TIFF, WMF a EMF. To znamená, že môžete jednoducho previesť akúkoľvek webovú stránku do obrazového formátu, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Či už potrebujete vysokokvalitné JPG pre tlačové materiály alebo PNG s nízkym rozlíšením pre online použitie, tento softvér vám pomôže.

Ďalšou skvelou vlastnosťou WebSnapshot ActiveX Control sú jeho možnosti dávkového spracovania. Pomocou tohto softvéru môžete rýchlo a jednoducho previesť viacero webových stránok na obrázky naraz. To šetrí čas a zaisťuje, že všetky vaše obrázky budú mať konzistentnú kvalitu a formát.

Okrem svojich možností snímok vám WebSnapshot ActiveX Control umožňuje vytvárať náhľady miniatúr webových stránok. Táto funkcia je užitočná najmä vtedy, ak potrebujete zobraziť ukážky viacerých webových stránok na jednej stránke alebo ak chcete, aby si používatelia mohli zobraziť ukážku webových stránok pred kliknutím.

Možno jednou z najzaujímavejších funkcií WebSnapshot ActiveX Control je jeho schopnosť pridať funkčnosť konverzie HTML na obrázok priamo do vašej aplikácie pomocou niekoľkých volaní funkcií. To znamená, že vývojári môžu túto výkonnú funkcionalitu jednoducho integrovať do svojich vlastných aplikácií bez toho, aby museli písať zložitý kód od začiatku.

Celkovo je WebSnapshot ActiveX Control základným nástrojom pre každého vývojára, ktorý potrebuje úplnú kontrolu nad obrázkami svojich webových stránok. Vďaka svojim výkonným možnostiam vytvárania snímok a ľahko použiteľnému rozhraniu tento softvér uľahčuje každému – bez ohľadu na úroveň zručností – rýchlo a efektívne vytvárať snímky obrazovky webových stránok vysokej kvality.

Tak načo čakať? Stiahnite si WebSnapshot ActiveX Control ešte dnes a začnite preberať kontrolu nad obrázkami svojich webových stránok!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ItDev32 Technology
Stránka vydavateľa http://www.itdev32.com/index.html
Dátum vydania 2010-06-30
Dátum pridania 2010-06-22
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória ActiveX
Verzia 2.09
Požiadavky OS Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 39

Comments: