Folder Menu

Folder Menu 3.1.2.2

Windows / AutoHotkey / 1014 / Úplná špecifikácia
Popis

Ponuka Folder Menu je výkonný a efektívny nástroj na prepínanie priečinkov, ktorý vám umožňuje rýchlo prejsť na vaše obľúbené priečinky v prieskumníkovi, otvoriť alebo uložiť dialógové okno alebo príkazový riadok. Jediným kliknutím prostredného tlačidla myši sa zobrazí kontextové menu pre obľúbené priečinky, ktoré vám umožní jednoducho prepnúť na požadovaný priečinok.

Tento softvér je navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť a jednoduchosť používania. Ponúka intuitívne rozhranie, ktoré používateľom všetkých úrovní uľahčuje navigáciu a používanie jeho funkcií. Či už ste začiatočník alebo pokročilý používateľ, Folder Menu má niečo pre každého.

Jednou z kľúčových funkcií ponuky Folder Menu je jej schopnosť zobraziť ponuku kdekoľvek pomocou Win+W (klávesová skratka zobraziť ponuku 2), čo používateľom uľahčuje prístup k svojim obľúbeným priečinkom z ľubovoľného miesta v počítači. Tento softvér navyše umožňuje používateľom rýchlo spúšťať súbory alebo priečinky jednoduchým kliknutím na ne.

Ďalšou skvelou funkciou ponuky Folder Menu je jej schopnosť zobraziť podpriečinky, keď pri kliknutí na položku podržíte Ctrl (alebo Shift alebo pravé tlačidlo myši). Táto funkcia uľahčuje používateľom, ktorí majú v štruktúre hlavného priečinka viacero podpriečinkov.

Pre tých, ktorí uprednostňujú režim prehliadania pred režimom klikania, ponúka Folder Menu aj funkciu CapsLock, ktorá používateľom umožňuje ľahko vstúpiť do režimu prehliadania. V režime prehliadania sa správanie kliknutia a Ctrl-kliknutia vymení; kliknutím na položku otvoríte ponuku podpriečinkov, zatiaľ čo Ctrl-Kliknutie otvorí samotnú položku.

Celkovo je Folder Menu nevyhnutným nástrojom, ktorý môže pomôcť zvýšiť produktivitu tým, že ušetrí čas a námahu pri navigácii v súborovom systéme vášho počítača. Jeho jednoduché, ale výkonné funkcie z neho robia jeden z najlepších nástrojov dostupných na dnešnom trhu.

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý a efektívny nástroj na prepínanie priečinkov, ktorý vám môže pomôcť zefektívniť váš pracovný tok a zvýšiť produktivitu, potom nehľadajte nič iné ako ponuku priečinkov! Vyskúšajte to ešte dnes a zažite na vlastnej koži, ako môže tento úžasný softvér zmeniť váš zážitok z práce s počítačom!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ AutoHotkey
Stránka vydavateľa http://www.autohotkey.com
Dátum vydania 2010-04-23
Dátum pridania 2010-04-23
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Applety a doplnky
Verzia 3.1.2.2
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1014

Comments: