OI Update for Android

OI Update for Android 1.0.2

Android / OpenIntents / 7128 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví manuálne kontrolovať aktualizácie všetkých vašich aplikácií pre Android? Aktualizácia OI pre Android je tu, aby vám uľahčila život. Tento obslužný softvér môže vykonávať kontrolu verzie pre všetky vaše aplikácie pravidelne alebo na žiadosť používateľa, čím vám ušetrí čas a námahu.

S aktualizáciou OI sa už nemusíte obávať, že by ste prišli o najnovšie funkcie a opravy chýb. Ak je k dispozícii nová verzia, používateľ je informovaný prostredníctvom notifikačnej lišty. Potom môžete spustiť proces aktualizácie podľa definície vývojára aplikácie – či už ide o kontrolu Android Market alebo prechod na webovú stránku aplikácie.

Ale čo ak ste v tej chvíli príliš zaneprázdnení a nechcete hneď aktualizovať? Žiaden problém! Aktualizácia OI vám umožňuje získať pripomienku neskôr, túto aktualizáciu úplne ignorovať alebo dokonca ignorovať všetky ďalšie aktualizácie danej konkrétnej aplikácie.

Aktualizácia OI je základným nástrojom pre každého, kto chce udržiavať svoje zariadenie s Androidom aktuálne s minimálnym úsilím. Je to užitočné najmä vtedy, ak máte nainštalovaných viacero aplikácií a nechcete strácať čas manuálnou kontrolou každej jednotlivo.

Okrem pohodlia sa OI Update môže pochváliť aj užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré uľahčuje používanie komukoľvek – bez ohľadu na technickú odbornosť. Aplikácia je ľahká a nezaberie veľa miesta ani na vašom zariadení.

Celkovo je OI Update pre Android vynikajúci pomocný softvér, ktorý zjednodušuje proces aktualizácie vašich aplikácií. Vďaka automatickým kontrolám verzie a prispôsobiteľným možnostiam je to nevyhnutný nástroj pre každého používateľa systému Android, ktorý chce bezproblémové aktualizácie.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ OpenIntents
Stránka vydavateľa http://www.openintents.org
Dátum vydania 2009-11-29
Dátum pridania 2009-11-30
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 1.0.2
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 7
Celkový počet stiahnutí 7128

Comments:

Najpopulárnejší