Pixologic ZBrush for Mac

Pixologic ZBrush for Mac 3.2

Mac / Pixologic / 17105 / Úplná špecifikácia
Popis

Pixologic ZBrush for Mac je softvér na digitálne fotografie, ktorý bol navrhnutý tak, aby zjednodušil vedu, ktorá stojí za generovaním počítačovej grafiky. Tento ocenený inovatívny produkt na maľovanie oslovuje široké publikum tým, že poskytuje posilňujúce nástroje, ktoré používateľom poskytujú intuitívnu a vizuálnu kontrolu nad digitálnymi obrázkami, ktoré vytvárajú.

ZBrush ponúka obrovskú flexibilitu tým, že poskytuje jedinečnú syntézu 2D a 3D schopností v jedinom samostatnom nástroji. Pomocou ZBrush môžete bez námahy zmeniť osvetlenie, textúru, materiály a hĺbku Z vašich obrázkov. Všetky charakteristiky každého pixelu sa vykresľujú v reálnom čase, vďaka čomu ľahko uvidíte, ako vaše zmeny ovplyvňujú vašu prácu.

Jednou z najpôsobivejších funkcií Pixologic ZBrush je jeho schopnosť poskytnúť používateľom bezkonkurenčnú úroveň kontroly nad ich výtvormi. Či už pracujete na zložitom projekte alebo len začínate s digitálnym umením, tento softvér vám poskytne všetky nástroje, ktoré potrebujete na to, aby ste svoju víziu priviedli k životu.

S Pixologic ZBrush pre Mac verzie 1.23 majú kupujúci nárok na bezplatné upgrady produktu prostredníctvom verzie 1.5 vrátane! To znamená, že keď budú k dispozícii nové funkcie alebo budú opravené chyby, budete ich môcť využívať bez toho, aby ste museli platiť navyše.

Čo presne teda Pixologic ZBrush dokáže? Pozrime sa bližšie na niektoré z jeho kľúčových vlastností:

- Intuitívne rozhranie: Rozhranie je navrhnuté s ohľadom na umelcov a používateľom poskytuje intuitívny spôsob interakcie s ich výtvormi.

- Sochárske nástroje: S výkonnými sochárskymi nástrojmi na dosah ruky je ľahké vytvárať zložité detaily na akomkoľvek povrchu.

- Nástroje na maľovanie: Nástroje na maľovanie umožňujú používateľom rýchlo a jednoducho pridať farbu a textúru.

- Vykresľovací modul: Vykresľovací modul poskytuje vysokokvalitný výstup, ktorý vyzerá skvele na akomkoľvek zariadení.

- Ukážka v reálnom čase: Zmeny vykonané v režime ukážky v reálnom čase umožňujú umelcom väčšiu flexibilitu pri vytváraní ich návrhov.

- Prispôsobiteľné štetce: Používatelia si môžu prispôsobiť štetce podľa svojich potrieb, aby mohli od svojich umeleckých diel dosiahnuť presne to, čo chcú.

- Podpora viacerých jazykov: Softvér podporuje viacero jazykov, takže ho môžu bez problémov používať umelci z celého sveta.

Či už ste skúsený umelec alebo len začínate s digitálnym umením, Pixologic ZBrush má niečo pre každého. Jeho výkonná sada funkcií z neho robí jeden z najuniverzálnejších softvérových produktov pre digitálne fotografie, ktoré sú dnes k dispozícii.

Jedna vec, ktorá odlišuje Pixologic od ostatných spoločností, je jej záväzok k spokojnosti zákazníkov. Ponúkajú vynikajúce služby zákazníckej podpory, ktoré zahŕňajú online návody a v prípade potreby aj telefonickú podporu.

Na záver, ak hľadáte inovatívny produkt na maľovanie, ktorý zjednodušuje vytváranie počítačovej grafiky a zároveň ponúka obrovskú flexibilitu, potom nehľadajte nič iné ako Pixologic Zbrush! Je perfektný, či už pracujete na zložitých projektoch alebo len začínate s digitálnym umením – tento softvér poskytuje všetkým umelcom všetko, čo potrebujú, aby svoje vízie premenili na skutočnosť!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Pixologic
Stránka vydavateľa http://pixologic.com/
Dátum vydania 2009-11-09
Dátum pridania 2009-11-09
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Správa médií
Verzia 3.2
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Požiadavky This update requires a pre-installed and licensed ZBrushOSX 3.12.
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 17105

Comments:

Najpopulárnejší