Apple Wireless Mouse Software Update for Mac

Apple Wireless Mouse Software Update for Mac 1.0

Mac / Apple / 7623 / Úplná špecifikácia
Popis

Aktualizácia softvéru Apple Wireless Mouse pre Mac je nevyhnutnou pomôckou pre každého, kto vlastní Magic Mouse. Táto aktualizácia softvéru vám umožní naplno využiť špeciálne funkcie, ktoré sa dodávajú s myšou, a tým zjednodušiť a pohodlnejšie používať.

Ak na Macu používate Snow Leopard alebo Leopard, táto aktualizácia softvéru je nevyhnutná. Ľahko sa inštaluje a poskytne vám všetky najnovšie funkcie a vylepšenia, ktoré boli do Magic Mouse pridané od jej vydania.

Jednou z kľúčových výhod tejto aktualizácie softvéru je lepší výkon sledovania. Magic Mouse už má vynikajúce možnosti sledovania, ale táto aktualizácia posúva veci na ďalšiu úroveň. Zaznamenáte plynulejší pohyb a presnejšie ovládanie kurzora, čo môže byť užitočné najmä pri práci na detailných projektoch alebo úprave fotografií.

Ďalšou skvelou funkciou tejto aktualizácie softvéru je vylepšená funkcia posúvania. Jediným pohybom prsta môžete rýchlo a jednoducho prechádzať dlhými dokumentmi alebo webovými stránkami. Navyše si môžete prispôsobiť, ako funguje rolovanie na základe vašich osobných preferencií.

Okrem týchto základných funkcií je v tejto softvérovej aktualizácii zahrnutých niekoľko ďalších vylepšení, vďaka ktorým je používanie myši Magic Mouse ešte lepšie ako predtým. Napríklad:

- Vylepšená výdrž batérie: Myš Magic Mouse už má pôsobivú výdrž batérie, ale táto aktualizácia ju ešte vylepšuje optimalizáciou spotreby energie.

- Lepšie pripojenie Bluetooth: Ak ste niekedy v minulosti mali problémy s pripojením myši, tieto problémy by sa mali vyriešiť po inštalácii tohto softvéru.

- Viac možností prispôsobenia: Každému tlačidlu na myši teraz môžete priradiť rôzne funkcie podľa toho, čo vám najlepšie vyhovuje.

Celkovo možno povedať, že ak vlastníte myš Magic Mouse a chcete z nej vyťažiť maximum, inštalácia aktualizácie softvéru Apple Wireless Mouse pre Mac je absolútnou nevyhnutnosťou. Je zadarmo na stiahnutie z našej webovej stránky (stačí kliknúť na jeden z vyššie uvedených odkazov v závislosti od verzie systému macOS, ktorú používate), takže nie je dôvod to neskúsiť ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2009-10-27
Dátum pridania 2009-10-27
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 7623

Comments:

Najpopulárnejší