CK's Text-to-Speech to MP3 for Mac

CK's Text-to-Speech to MP3 for Mac 0.9.3

Mac / Charles Kelly / 5191 / Úplná špecifikácia
Popis

CK Text-to-Speech to MP3 pre Mac je výkonný softvérový nástroj, ktorý umožňuje používateľom konvertovať text na zvukové súbory. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú jednoduchý a efektívny spôsob vytvárania vysokokvalitných zvukových súborov z textu. Pomocou CK Text-to-Speech to MP3 môžete rýchlo a jednoducho previesť akýkoľvek text do formátu súboru AAC alebo MP3.

Tento obchodný softvér je ideálny pre každého, kto potrebuje vytvárať zvukové súbory z písaného obsahu, ako sú blogeri, spisovatelia, podcasteri a ďalší. Ponúka celý rad funkcií, ktoré uľahčujú používanie a upravujú vaše zvukové súbory podľa vašich preferencií.

Jednou z kľúčových vlastností CK Text-to-Speech DJ pre iTunes alebo iPod 0.16 je jeho schopnosť dať vášmu iPodu alebo iTunes DJ oznamovať melódie a interpretov. Táto funkcia pridáva k vášmu zážitku z počúvania hudby zábavný prvok tým, že vám poskytuje prispôsobené oznámenia o skladbách, ktoré počúvate.

Ďalšou skvelou funkciou tohto softvéru je Safari Selection to MP3 File. Pomocou tejto funkcie môžete vybrať ľubovoľný text v Safari a rýchlo ho previesť do formátu MP3 jediným kliknutím. Uľahčuje to blogerom alebo autorom, ktorí chcú svoj obsah čítať nahlas bez toho, aby to urobil niekto iný.

Funkcia Clipboard to MP3 File umožňuje užívateľom flexibilitu výberu textu v akejkoľvek aplikácii, ktorú používajú na svojom počítači Mac, a potom ho jednoducho konvertuje do formátu MP3 pomocou technológie CK Text-to-Speech.

Drag-n-Drop-Text AIFF 0.02 umožňuje používateľom funkciu drag-and-drop pri konverzii ich písaného obsahu na hovorené slová vo formáte AIFF pomocou technológie MacinTalk, ktorá vždy zaisťuje vysokokvalitný výstup.

TextEdit má k dispozícii dve možnosti prevodu: TextEdit To Mp3 0.01 konvertuje čokoľvek, čo je v TextEdit dokumentoch, priamo na Mp3, zatiaľ čo TextEdit To AIFF 0.05 ich konvertuje priamo do AIFF nahovorených technológiou MacinTalk, ktorá zaisťuje zakaždým vysokokvalitný výstup.

Celkovo možno povedať, že CK Text-to-Speech DJ pre iTunes alebo iPod 0.16 poskytuje komplexné riešenie pre každého, kto hľadá efektívny spôsob vytvárania vysokokvalitných zvukových súborov z napísaného obsahu na svojich počítačoch Mac bez toho, aby to musel robiť niekto iný manuálne, čo šetrí čas. zabezpečenie kvalitného výstupu zakaždým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Charles Kelly
Stránka vydavateľa http://www.manythings.org/mac/
Dátum vydania 2009-10-18
Dátum pridania 2009-10-18
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na rozpoznávanie hlasu
Verzia 0.9.3
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Požiadavky Mac OS X 10.2 - 10.6
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5191

Comments:

Najpopulárnejší