Swift 3D for Mac

Swift 3D for Mac 6.0

Mac / Electric Rain / 25836 / Úplná špecifikácia
Popis

Swift 3D pre Mac je výkonný digitálny fotografický softvér, ktorý používateľom umožňuje vytvárať úžasné 3D animácie na použitie s Macromedia Flash. Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu, štandardnému exportéru vektorov a úplnému vykresľovaciemu modulu na sledovanie lúčov je Swift 3D dokonalým nástrojom pre začínajúcich aj skúsených dizajnérov.

Či už vytvárate animácie pripravené na web alebo vysokokvalitné návrhy na tlač, Swift 3D má všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoje nápady priviedli k životu. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným funkciám tento softvér uľahčuje vytváranie zložitých 3D modelov a animácií v okamihu.

Jednou z kľúčových vlastností Swift 3D je jeho schopnosť exportovať návrhy v rastrových aj vektorových formátoch súborov. To znamená, že svoje návrhy môžete jednoducho publikovať v rôznych formátoch vrátane Macromedia Flash (SWF), AI, EPS, JPEG, BMP a ďalších. Vďaka tomu je ideálnym nástrojom pre dizajnérov, ktorí potrebujú flexibilitu pri publikovaní svojej práce.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Swift 3D je podpora viacerých platforiem. Či už používate Mac alebo PC, tento softvér bude bezproblémovo spolupracovať s vaším systémom, takže sa môžete sústrediť na vytváranie úžasných návrhov bez obáv z problémov s kompatibilitou.

Swift 3D tiež obsahuje celý rad pokročilých nástrojov, ktoré používateľom umožňujú presne doladiť svoje návrhy. Softvér napríklad obsahuje pokročilé ovládacie prvky osvetlenia, ktoré používateľom umožňujú upraviť intenzitu a smer svetelných zdrojov v rámci ich scén. To dáva dizajnérom úplnú kontrolu nad tým, ako sú ich modely osvetlené, čo môže mať obrovský vplyv na konečný výsledok.

Okrem ovládania osvetlenia obsahuje Swift 3D aj pokročilé vlastnosti materiálu, ako je nastavenie priehľadnosti, ktoré používateľom umožňuje vytvárať realistické sklenené alebo vodné efekty vo svojich scénach. Tieto nástroje umožňujú dizajnérom dosiahnuť neuveriteľne realistické výsledky bez toho, aby museli stráviť hodiny ručným vylaďovaním jednotlivých prvkov.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte všestranný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám pomôže posunúť vaše dizajnérske zručnosti na vyššiu úroveň, potom nehľadajte nič iné ako Swift 3D pre Mac. Vďaka svojim výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu má tento softvér všetko, čo potrebujete na vytvorenie úžasných animácií pripravených na web alebo vysokokvalitných tlačových návrhov v krátkom čase!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Electric Rain
Stránka vydavateľa http://www.erain.com/
Dátum vydania 2009-07-01
Dátum pridania 2009-07-01
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Správa médií
Verzia 6.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2
Požiadavky None
cena $229.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 25836

Comments:

Najpopulárnejší