OpenOSX WinTel for Mac

OpenOSX WinTel for Mac 3.0

Mac / OpenOSX / 2833 / Úplná špecifikácia
Popis

OpenOSX WinTel pre Mac je výkonný obslužný softvér, ktorý umožňuje používateľom spúšťať hostiteľské operačné systémy a aplikácie, ako sú Microsoft Windows a Ubuntu Linux, v chránených virtuálnych prostrediach v rámci systému Windows na Mac OS X. Tento softvér patrí do kategórie Utilities & Operating Systems, je to nevyhnutný nástroj pre každého, kto potrebuje na svojom Macu používať viacero operačných systémov.

Najnovšia verzia WinTel, verzia 3.0, prináša skutočnú virtualizáciu spustenú na Intel Mac, drasticky zvyšuje výkon o niekoľko tisíc percent v porovnaní s predchádzajúcimi verziami. To znamená, že používatelia si teraz môžu užívať vyššiu rýchlosť a plynulejší výkon pri spúšťaní aplikácií pre Windows alebo Linux na svojom Macu.

Jednou z najvýznamnejších výhod používania WinTel je jeho schopnosť bežať na počítačoch PowerPC aj Macintosh s procesorom Intel. Aj keď beží v režime emulácie na počítačoch PowerPC, stále poskytuje spoľahlivé riešenie pre tých, ktorí potrebujú používať aplikácie Windows alebo Linux, ale nemajú prístup k počítačom s procesorom Intel.

WinTel 3.0 tiež obsahuje obraz disku pripravený na použitie s predinštalovaným Ubuntu Linux 9.04, vďaka čomu je pre používateľov jednoduchšie ako kedykoľvek predtým začať s týmto populárnym operačným systémom s otvoreným zdrojom.

Snáď jednou z najpôsobivejších vlastností WinTel je jeho virtualizačný výkon, ktorý je porovnateľný s výkonom VMWare Fusion a softvéru Parallels Desktop od Parallels Inc. To znamená, že používatelia môžu pri používaní tohto softvéru očakávať vysokú rýchlosť a plynulú prevádzku.

Okrem x86 virtualizačných a emulačných schopností môže byť WinTel použitý na emuláciu niekoľkých rôznych procesorov vrátane PowerPC, Sparc, MIPS, ARM, SH-4 CRIS a m68k. To z neho robí neuveriteľne všestranný nástroj, ktorý môžu používať vývojári alebo ktokoľvek iný, kto potrebuje prístup k viacerým architektúram procesorov.

WinTel tiež obsahuje desať obrazov diskov pripravených na použitie s otvoreným zdrojom x86 operačných systémov vrátane Ubuntu Linux FreeBSD FreeDOS a ďalších. Tieto vopred nakonfigurované obrazy uľahčujú používateľom začať s týmito populárnymi operačnými systémami bez toho, aby museli sami prejsť procesom inštalácie.

Celkovo je OpenOSX WinTel pre Mac vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje prístup k viacerým operačným systémom alebo chce spoľahlivé riešenie pre spúšťanie aplikácií Windows alebo Linux na svojom počítači Macintosh. Vďaka svojim výkonným virtualizačným schopnostiam, rýchlym rýchlostiam, jednoduchým návodom na proces inštalácie, obmedzená podpora inštalácie podporovaná aktualizáciou inštalácie systému Windows XP podporovaná ťahaním, tento softvér má všetko, čo potrebujete, v jednom praktickom balíku!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ OpenOSX
Stránka vydavateľa http://OpenOSX.com
Dátum vydania 2010-08-24
Dátum pridania 2009-06-12
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Iné
Verzia 3.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena $25.00
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 2833

Comments:

Najpopulárnejší