ASK Square Free Version

ASK Square Free Version 1.5.0.10

Windows / ASK Media / 3525 / Úplná špecifikácia
Popis

ASK Square Free Version je výkonný softvér pre grafický dizajn, ktorý používateľom umožňuje efektívne pracovať so známym grafickým softvérom, ako je Adobe Photoshop 7, CS, CS2, CS3 a CS4. Tento softvér je špeciálne navrhnutý pre používateľov thajského jazyka, ktorí potrebujú písať všetky thajské znaky, dokonca aj problematické znaky, ako sú. S ASK Square môžu používatelia jednoducho písať všetky thajské znaky bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z najpôsobivejších vlastností ASK Square je jeho schopnosť opraviť príliš vysoké samohlásky pri písaní alebo po písaní iba jedným kliknutím. Táto funkcia šetrí čas a námahu používateľom, ktorí potrebujú často vykonávať opravy. Okrem toho tento softvér dokáže transformovať nečitateľné písmo na normálne písmo, ku ktorému dochádza pri zmene písma textu, na čitateľné normálne písmo.

Ďalšou skvelou vlastnosťou ASK Square je jeho schopnosť automaticky opraviť nesprávne zakódované texty pri kopírovaní textov z externých aplikácií, ako je textový editor alebo tabuľkový procesor, a prilepiť tieto texty do ich grafického softvéru. Táto funkcia zaisťuje, že sa text na konečnom výstupe zobrazí správne.

ASK Square je flexibilný aj z hľadiska kompatibility s Adobe Photoshop. Umožňuje používateľom písať thajské písma bez Unicode v aplikácii Adobe Photoshop, čo im uľahčuje vytváranie návrhov v preferovanom jazyku. Verzia 1.5.0.10 podporuje Adobe Photoshop CS4, čo znamená, že bezproblémovo spolupracuje s touto verziou obľúbeného nástroja na grafický dizajn.

Celkovo je bezplatná verzia ASK Square vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivý a efektívny nástroj na grafický dizajn špeciálne navrhnutý pre používateľov thajského jazyka, ktorí potrebujú prístup ku všetkým thajským znakom bez akýchkoľvek obmedzení alebo obmedzení funkčnosti alebo kompatibility s inými populárnymi nástrojmi, ako je Adobe Photoshop. 7, verzie CS2-CS4 atď.

Na záver, ak hľadáte výkonný a zároveň ľahko použiteľný nástroj na grafický dizajn, ktorý ponúka plnú podporu pre všetky thajské postavy a bezproblémovo funguje s obľúbenými nástrojmi, ako je Adobe Photoshop, potom nehľadajte nič iné ako ASK Square Free Version!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ASK Media
Stránka vydavateľa http://www.askmedia.co.th/it
Dátum vydania 2009-02-19
Dátum pridania 2009-02-19
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Nástroje na písanie
Verzia 1.5.0.10
Požiadavky OS Windows XP/Vista
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 3525

Comments: