iPhoto to JAlbum Exporter for Mac

iPhoto to JAlbum Exporter for Mac 0.94f

Mac / Felix Fischer / 2518 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste používateľom počítačov Mac, ktorý miluje fotografovanie a chce ich zdieľať so svetom, potom je pre vás iPhoto to JAlbum Exporter dokonalým nástrojom. Tento softvér na digitálne fotografie vám umožňuje jednoducho exportovať jeden alebo viac albumov z iPhoto tak, aby ich mohol spracovať JAlbum. Pomocou tohto softvéru môžete zachovať hierarchiu albumov aplikácie iPhoto, ako aj poradie albumov a obrázkov. Okrem toho exportuje titulky, komentáre a hodnotenia z iPhoto pri nastavovaní ikony priečinka albumu.

iPhoto je populárna aplikácia na správu fotografií, ktorá je predinštalovaná na všetkých počítačoch Mac. Je to skvelé na organizovanie fotografií do albumov a vykonávanie základných úprav, ako je orezanie alebo úprava jasu. Ak však chcete vytvárať pokročilejšie fotoalbumy s vlastným dizajnom a rozložením, potom je JAlbum dokonalým riešením.

JAlbum je výkonný tvorca webových galérií, ktorý používateľom umožňuje jednoducho vytvárať krásne online fotogalérie. Ponúka širokú škálu možností prispôsobenia, ako sú témy, vzhľady a doplnky, ktoré používateľom umožňujú vytvárať jedinečné galérie, ktoré zodpovedajú ich štýlu.

Problém so spoločným používaním týchto dvoch aplikácií je v tom, že nie vždy spolupracujú bez problémov, keď príde čas na export vašich fotografií z iPhoto do JAlbumu. To je miesto, kde iPhoto to JAlbum Exporter príde vhod.

S týmto softvérom nainštalovaným na vašom počítači Mac sa export vašich fotografií z iPhoto do JAlbumu stane jednoduchou úlohou. Jednoducho si vyberiete jeden alebo viac albumov v iPhoto, ktoré chcete exportovať, a kliknete na „Exportovať“ na lište ponuky aplikácie.

Po exportovaní pomocou tohto softvérového nástroja budú všetky vaše obrázky usporiadané do priečinkov na základe ich pôvodného umiestnenia v rámci každého albumu v iPhoto – zachová sa tak hierarchická štruktúra, ako aj poradie obrázkov! Okrem toho sa počas tohto procesu zachovajú aj titulky (ak existujú), komentáre a hodnotenia, takže neskôr už nie je potrebné manuálne zadávanie!

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvérového nástroja je jeho schopnosť nastaviť ikonu priečinka albumu, čo uľahčuje používateľom, ktorí majú v počítači uložených viac albumov – najmä ak majú podobné názvy!

Celkovo vrelo odporúčame vyskúšať „iPhoto To Jalbum Exporter“, ak hľadáte jednoduchý spôsob prenosu obrázkov medzi týmito dvoma populárnymi aplikáciami bez straty akýchkoľvek dôležitých metadát!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Felix Fischer
Stránka vydavateľa http://www.kraehe21.de
Dátum vydania 2010-08-25
Dátum pridania 2009-01-03
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Správa médií
Verzia 0.94f
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky iPhoto (tested with version 6, 7) Java Runtime Environment 1.5 (5.0) JAlbum Mac OS X (tested with 10.4 and 10.5)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2518

Comments:

Najpopulárnejší