Net Carb Calculator Widget for Mac

Net Carb Calculator Widget for Mac 1

Mac / Slaughter / 1432 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste na diéte počítajúcej sacharidy a hľadáte jednoduchý spôsob, ako vypočítať čistý počet sacharidov vo vašich potravinách? Nehľadajte nič iné ako miniaplikáciu Net Carb Calculator pre Mac. Tento praktický widget je navrhnutý tak, aby vám pomohol ľahko určiť čisté uhľohydráty vo vašom jedle, čím vám uľahčí udržať si svoje stravovacie ciele.

Ako veľa ľudí vie, počítanie sacharidov môže byť problém, najmä ak sa pokúšate určiť čisté množstvo sacharidov v konkrétnom jedle. Widget Net Carb Calculator pre Mac zjednodušuje tento proces tým, že vám umožňuje rýchlo a jednoducho zadať celkový obsah sacharidov, cukrových alkoholov a vlákniny v akejkoľvek potravine. Len niekoľkými kliknutiami myšou budete mať presný výpočet čistého počtu sacharidov.

Tento vzdelávací softvér je ideálny pre každého, kto chce prevziať kontrolu nad svojou stravou a robiť informované rozhodnutia o tom, čo jedia. Či už dodržiavate nízkosacharidovú alebo ketogénnu diétu alebo si jednoducho chcete sledovať príjem sacharidov, tento widget je základným nástrojom, ktorý vám pomôže dosiahnuť vaše ciele.

Jednou z kľúčových výhod používania tohto softvéru je, že je neuveriteľne užívateľsky prívetivý. Rozhranie je intuitívne a ľahko použiteľné, takže aj keď nie ste technicky zdatní alebo oboznámení s nástrojmi na sledovanie výživy, budete ho môcť bez problémov používať.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto widgetu je jeho presnosť. Používa osvedčené vzorce založené na vedeckom výskume na presný výpočet čistých sacharidov zakaždým. Môžete sa spoľahnúť, že informácie poskytované týmto softvérom budú spoľahlivé a aktuálne.

Okrem toho, že je presný a užívateľsky prívetivý, Widget Net Carb Calculator pre Mac ponúka aj niekoľko možností prispôsobenia. Môžete upraviť nastavenia, ako je veľkosť porcie a merné jednotky (napr. gramy vs. unce), aby zodpovedali vašim špecifickým potrebám.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako sledovať príjem uhľohydrátov pri dodržiavaní nízkosacharidovej alebo ketogénnej diéty (alebo jednoducho chcete získať viac informácií o tom, čo je vo vašom jedle), potom nehľadajte nič iné ako Widget Net Carb Calculator pre Mac. . Tento vzdelávací softvér poskytuje presné výpočty v intuitívnom rozhraní, vďaka ktorému je sledovanie sacharidov jednoduché a bez stresu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Slaughter
Stránka vydavateľa http://slaughterinc.com
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2008-09-12
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér na zdravie a fitnes
Verzia 1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5
Požiadavky Mac OS X 10.4/10.5
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1432

Comments:

Najpopulárnejší