WhiteCap for Mac

WhiteCap for Mac 6.1.2

Mac / SoundSpectrum / 1512 / Úplná špecifikácia
Popis

WhiteCap pre Mac – doplnok na vizualizáciu hudby v reálnom čase

WhiteCap je výkonný a vizuálne ohromujúci doplnok na vizualizáciu hudby, ktorý možno použiť s prehrávačmi médií alebo na vizualizáciu pomocného alebo „linkového“ zvuku. Tento softvér je navrhnutý tak, aby používateľom poskytol pohlcujúci a dynamický vizuálny zážitok pri počúvaní ich obľúbenej hudby.

S tisíckami vizuálnych kombinácií ponúka WhiteCap jedinečný a prispôsobiteľný zážitok, ktorý používateľom umožňuje ovládať špecifické efekty, meniť drôtové prezentácie a rozšíriteľnosť. Či už ste profesionálny DJ alebo len niekto, kto miluje hudbu, WhiteCap je dokonalý nástroj na vylepšenie vášho zvukového zážitku.

Vlastnosti:

Vizualizácia v reálnom čase: WhiteCap poskytuje vizualizáciu vašej hudby v reálnom čase v úžasných detailoch. Softvér analyzuje zvukový signál v reálnom čase a generuje nádherné obrázky, ktoré sú synchronizované s rytmom vašej hudby.

Tisíce vizuálnych kombinácií: S viac ako 10 000 rôznymi vizuálnymi kombináciami si môžete prispôsobiť svoj zážitok tak, aby vyhovoval vašej nálade alebo štýlu. Od abstraktných tvarov až po psychedelické vzory, vo WhiteCap si každý nájde niečo.

Morphing wireframe slideshow: Funkcia morphing wireframe slideshow vám umožňuje vytvárať úžasné vizuály, ktoré sa časom menia. Môžete si vybrať z množstva rôznych tvarov a vzorov a sledovať, ako sa premieňajú pred vašimi očami.

Kontrola nad konkrétnymi efektmi: S WhiteCap máte úplnú kontrolu nad špecifickými efektmi, ako sú farebné schémy, nastavenia rozmazania pohybu, úrovne hustoty častíc a ďalšie. Táto úroveň prispôsobenia zaisťuje, že každý používateľ má jedinečný zážitok prispôsobený konkrétne jeho preferenciám.

Rozšíriteľnosť: WhiteCap je navrhnutý s ohľadom na rozšíriteľnosť. Nové vizualizácie môžete pridať tak, že si ich stiahnete z internetu alebo si ich vytvoríte sami pomocou vstavaných nástrojov editora.

Jednoduché použitie: Napriek svojim pokročilým funkciám a schopnostiam je WhiteCap neuveriteľne ľahko použiteľný. Intuitívne rozhranie umožňuje každému jednoducho začať ihneď bez akýchkoľvek predchádzajúcich znalostí alebo školení.

Kompatibilita:

WhiteCap funguje bez problémov s väčšinou prehrávačov médií vrátane iTunes (Mac), Windows Media Player (Windows), Winamp (Windows), JetAudio (Windows), MediaMonkey (Windows), foobar2000 (Windows) a iné

Požiadavky na systém:

- Mac OS X 10.6 Snow Leopard alebo novší

- Počítač Macintosh s procesorom Intel

- 512 MB RAM

- 50 MB voľného miesta na pevnom disku

Záver:

Na záver, ak hľadáte pohlcujúci audiovizuálny zážitok pri počúvaní svojich obľúbených melódií v systéme Mac OS X, potom nehľadajte nič iné ako Whitecap. Je nabitý funkciami, ako sú tisíce vizuálnych kombinácií, morfovanie drôtových prezentácií, ovládanie špecifických efektov, rozšíriteľnosť atď., vďaka ktorým je softvérom jediného svojho druhu. Tak načo čakať? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SoundSpectrum
Stránka vydavateľa http://www.soundspectrum.com
Dátum vydania 2013-12-04
Dátum pridania 2013-12-04
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Zvukové doplnky
Verzia 6.1.2
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1512

Comments:

Najpopulárnejší