Milestone Reminder for Mac

Milestone Reminder for Mac 2.0.2

Mac / Michel Dalal / 171 / Úplná špecifikácia
Popis

Milestone Reminder for Mac je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám pomôže spravovať a organizovať narodeniny vašej rodiny, priateľov a spolupracovníkov. Vďaka bezproblémovej integrácii s adresárom Apple a iCal tento nástroj uľahčuje sledovanie dôležitých dátumov a už nikdy nezmeškáte narodeniny.

Softvér je navrhnutý tak, aby bol užívateľsky prívetivý, s intuitívnym rozhraním, ktoré vám umožňuje rýchlo pridať alebo aktualizovať dátum narodenia osoby. Po pridaní softvér automaticky postupne zvýrazňuje blížiace sa narodeniny, aby ste mohli plánovať dopredu a uistiť sa, že máte dostatok času na prípravu na oslavu.

Jednou z kľúčových funkcií Milestone Reminder pre Mac je jeho integrácia s adresárom Apple. To znamená, že všetky informácie o vašich kontaktoch sa získavajú z vášho adresára, takže je ľahké mať všetko na jednom mieste. Môžete tiež pridať alebo aktualizovať dátum narodenia osoby priamo zo softvéru.

Ďalšou skvelou funkciou Milestone Reminder pre Mac je jeho inteligentný export narodenín do iCal. To znamená, že nemusíte ručne exportovať narodeniny vždy, keď sa v softvéri vykonajú zmeny. Namiesto toho sa existujúce udalosti v iCal automaticky aktualizujú pri ďalšom exporte.

Okrem týchto funkcií vám Milestone Reminder pre Mac umožňuje v prípade potreby presunúť udalosti do iných kalendárov iCal. To vám dáva väčšiu flexibilitu, pokiaľ ide o správu vášho rozvrhu a sledovanie dôležitých dátumov.

Celkovo je Milestone Reminder pre Mac základným nástrojom pre každého, kto chce zostať organizovaný a už nikdy nezmeškať dôležité narodeniny. Vďaka bezproblémovej integrácii s Apple Address Book a iCal, intuitívnemu rozhraniu, funkcii postupného zvýrazňovania, inteligentným možnostiam exportu a schopnosti presúvať udalosti do iných kalendárov – tento softvér na zvýšenie produktivity má všetko, čo potrebujete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Michel Dalal
Stránka vydavateľa http://www.micheldalal.com/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2008-06-25
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 2.0.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.2
Požiadavky Apple Address Book
cena $6.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 171

Comments:

Najpopulárnejší