DeliciousSQLExport for Mac

DeliciousSQLExport for Mac 2.0

Mac / Mark Burgess / 45 / Úplná špecifikácia
Popis

DeliciousSQLExport pre Mac je výkonný obchodný softvér, ktorý vám umožňuje exportovať vašu knižnicu Delicious do databázy MySQL. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho exportovať knihy, hry, filmy a albumy priamo do MySQL alebo vytvárať databázové skripty pre offline aktualizácie databázy. Okrem toho môžete exportovať aj obrázky knižnice.

Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú jednoduchý a efektívny spôsob správy údajov z Delicious Library. Či už ste zberateľom kníh, filmovým nadšencom alebo milovníkom hudby, DeliciousSQLExport uľahčuje organizáciu a správu vašej zbierky.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť exportovať údaje priamo z vašej Delicious Library do databázy MySQL. To znamená, že môžete jednoducho preniesť všetky svoje knižničné údaje do online alebo offline databázy bez toho, aby ste museli ručne zadávať každú položku jednu po druhej.

Okrem exportu údajov priamo do databáz MySQL vám DeliciousSQLExport tiež umožňuje vytvárať vlastné skripty pre offline aktualizácie. Táto funkcia je obzvlášť užitočná, ak potrebujete vykonať zmeny alebo aktualizácie pri práci offline.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť exportovať obrázky knižnice spolu so zvyškom údajov o zbierke. To znamená, že všetky obrázky obalu a ďalšie obrázky spojené s každou položkou vo vašej knižnici budú zahrnuté do exportovaného súboru.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý a efektívny spôsob správy údajov Delicious Library na počítači Mac, potom nehľadajte nič iné ako DeliciousSQLExport. Vďaka svojim výkonným funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu tento softvér uľahčuje každému – od príležitostných zberateľov až po serióznych nadšencov – jednoducho sledovať svoje zbierky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Mark Burgess
Stránka vydavateľa http://www.markburgess.us/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2008-06-08
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 2.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky Mac OS X 10.5 or higher Access to a MySQL serverDelicious Library 2
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 45

Comments:

Najpopulárnejší