DNS Flusher for Mac

DNS Flusher for Mac 1.1

Mac / Squashed Software / 1405 / Úplná špecifikácia
Popis

DNS Flusher pre Mac: Ultimate Networking Software

Ste unavení z nízkej rýchlosti internetu alebo z chýb DNS pri prehliadaní webu? Chcete zlepšiť výkon svojej siete a zabezpečiť plynulý online zážitok? Nehľadajte nič iné ako DNS Flusher pre Mac, dokonalý sieťový softvér určený na vyprázdnenie a resetovanie obsahu vyrovnávacej pamäte klienta DNS.

Čo je to DNS Flusher?

DNS Flusher je ľahký, ale výkonný softvér, ktorý vám môže pomôcť optimalizovať výkon vašej siete vymazaním všetkých zastaraných alebo poškodených záznamov vo vašej vyrovnávacej pamäti DNS. Keď navštívite webovú stránku, váš počítač odošle na svoj server názvov domény (DNS) požiadavku na preklad názvu domény na adresu IP. Tento proces je známy ako vyriešenie a zahŕňa ukladanie vyriešených adries do lokálnej vyrovnávacej pamäte vo vašom počítači, aby ste k nim mali v budúcich požiadavkách rýchlejší prístup.

Časom však môže byť táto vyrovnávacia pamäť preplnená zastaranými alebo neplatnými položkami, ktoré môžu spomaliť rýchlosť vášho internetu alebo spôsobiť problémy s pripojením. Tu sa hodí DNS Flusher – umožňuje vám jednoducho vyprázdniť a resetovať obsah vyrovnávacej pamäte klienta DNS jedným kliknutím.

Ako to funguje?

Používanie DNS Flusher je neuveriteľne jednoduché – jednoducho spustite aplikáciu z priečinka Applications alebo Docku a automaticky zistí a zobrazí všetky dostupné sieťové rozhrania na vašom Macu. Potom môžete začiarknutím príslušných políčok vybrať, ktoré rozhranie (rozhrania) chcete vyprázdniť.

Po vykonaní výberu kliknite na tlačidlo „Vypláchnuť“ v spodnej časti okna a voila! Vyrovnávacia pamäť prekladača klienta DNS bola úplne vymazaná. Okamžite si všimnete zlepšenie výkonu siete, pretože webové stránky sa načítavajú rýchlejšie bez akýchkoľvek oneskorení spôsobených zastaranými položkami vo vyrovnávacej pamäti.

Prečo si vybrať DNS Flusher?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo má zmysel výber DNS Flusher pre Mac:

1. Ľahko použiteľné rozhranie: Vďaka jednoduchému, ale intuitívnemu používateľskému rozhraniu môžu tento softvér bez problémov používať aj začiatočníci.

2. Šetrí čas: Manuálne vyprázdnenie jednotlivých položiek uložených vo vyrovnávacej pamäti z príkazov terminálu vyžaduje časovo náročné kroky; avšak jediným kliknutím pomocou nášho softvéru šetríte drahocenný čas!

3. Zlepšuje výkon siete: Vymazaním zastaraných záznamov z vyrovnávacej pamäte z viacerých rozhraní súčasne pomocou nášho softvéru zaisťuje vyššiu rýchlosť internetu a riešenie problémov s pripojením

4. Cenovo dostupné ceny: Náš cenový model zaisťuje dostupnosť, takže každý, kto potrebuje tento nástroj, má prístup bez narušenia svojho rozpočtu!

5. Pravidelné aktualizácie a podpora: Pravidelne aktualizujeme náš softvér o nové funkcie a opravy chýb na základe spätnej väzby od zákazníkov, čím zabezpečujeme optimálnu používateľskú skúsenosť spolu s 24/7 zákazníckou podporou prostredníctvom e-mailu/chatu/telefónu

Záver:

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný sieťový nástroj, ktorý môže pomôcť zvýšiť rýchlosť internetu a rýchlo vyriešiť problémy s pripojením, potom nehľadajte nič iné ako náš produkt – „DNS Flushers“. Vďaka cenovo dostupnému cenovému modelu v spojení s pravidelnými aktualizáciami/podporami zaistite, aby mal prístup každý bez narušenia svojho rozpočtu! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a užite si bezproblémové prehliadanie ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Squashed Software
Stránka vydavateľa http://www.squashedsoftware.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2008-03-14
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Internetové operácie
Verzia 1.1
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky 10.4 or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1405

Comments:

Najpopulárnejší