Microsoft Office AutoUpdate for Mac

Microsoft Office AutoUpdate for Mac 4.26

Mac / Microsoft / 3102 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft Office AutoUpdate pre Mac je aktualizácia podnikového softvéru, ktorá je navrhnutá tak, aby váš balík Microsoft Office bol aktuálny s najnovšími funkciami a nástrojmi. Táto aktualizácia je súčasťou neustáleho úsilia spoločnosti Microsoft poskytovať zákazníkom najnovšie aktualizácie produktov, čím sa zabezpečí, že budete mať prístup ku všetkým najnovším funkciám a vylepšeniam.

Ak ste predplatiteľom Microsoft 365, táto aktualizácia tiež zabezpečí, že získate najnovšie dostupné funkcie a nástroje. S týmto softvérom si môžete byť istí, že váš balík Microsoft Office bude vždy aktuálny a bude fungovať hladko.

Tento softvér je vhodný pre širokú škálu aplikácií v rámci balíka Microsoft Office. Či už používate Excel pre Microsoft 365 pre Mac, Word pre Microsoft 365 pre Mac, Outlook pre Microsoft 365 pre Mac, PowerPoint pre Microsoft 365 pre Mac alebo akúkoľvek inú verziu týchto obľúbených aplikácií, ako je Office 2019 alebo Excel 2016 – táto aktualizácia uistite sa, že váš softvér zostáva aktuálny.

Okrem toho, že váš softvér bude aktuálny o nové funkcie a nástroje, táto aktualizácia poskytuje aj dôležité aktualizácie zabezpečenia. Tieto aktualizácie pomáhajú chrániť pred potenciálnymi bezpečnostnými hrozbami opravovaním zraniteľností v softvéri.

Jednou z kľúčových výhod používania tejto funkcie automatickej aktualizácie je jej jednoduché použitie. Po nainštalovaní do vášho systému sa spustí automaticky na pozadí bez toho, aby od používateľov vyžadoval ďalší vstup. To znamená, že sa môžete sústrediť na prácu bez toho, aby ste sa museli obávať ručnej aktualizácie každej aplikácie v rámci kancelárskeho balíka.

Ďalšou výhodou používania tejto funkcie automatických aktualizácií je jej schopnosť šetriť čas automatizáciou rutinných úloh, ako je kontrola dostupnosti nových aktualizácií alebo ich automatické sťahovanie, keď budú dostupné. To zaisťuje, že používatelia budú mať vždy prístup ku všetkým najnovším funkciám a vylepšeniam bez toho, aby museli tráviť čas manuálnym hľadaním alebo ich individuálnym sťahovaním.

Celkovo možno povedať, že ak chcete jednoduchý spôsob, ako udržiavať svoj kancelársky balík aktuálny so všetkými najnovšími funkciami a vylepšeniami a zároveň zaistiť maximálnu bezpečnostnú ochranu pred potenciálnymi hrozbami – potom nehľadajte nič iné, ako Microsoft Office AutoUpdate pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2020-09-10
Dátum pridania 2020-09-10
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 4.26
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
cena
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 3102

Comments:

Najpopulárnejší