iPlayMusic Macintosh Software for Mac

iPlayMusic Macintosh Software for Mac 2.0.6

Mac / iPlayMusic / 1052 / Úplná špecifikácia
Popis

Softvér iPlayMusic Macintosh pre Mac – Ultimate Guitar Learning Tool

Hľadáte zábavný a jednoduchý spôsob, ako sa naučiť hrať na gitare? Nehľadajte nič iné ako iPlayMusic Macintosh Software pre Mac. Tento zábavný softvér je navrhnutý tak, aby naučil gitaristov všetkých vekových kategórií hrať hity, ktoré preslávili umelci ako Eric Clapton, Johnny Cash, Bob Marley a Woodie Guthrie. S iPlayMusic sa môžete baviť a učiť sa tým, že budete ihneď robiť hudbu.

Metóda učenia videa iPlayMusic je jedinečná v tom, že učí gitaristov hrať bez toho, aby sa učili zložitú teóriu alebo čítal hudbu. Namiesto toho môžu používatelia jednoducho sledovať videá a učiť sa vlastným tempom. Či už ste začiatočník alebo skúsený gitarista, ktorý chce rozšíriť svoj repertoár, iPlayMusic má niečo pre každého.

Lekcie rocku, folku, bluesu, country a detských piesní

Jednou z najlepších vecí na iPlayMusic je široký výber lekcií. Softvér obsahuje lekcie pre rock, folk, blues, country a detské piesne. To znamená, že bez ohľadu na to, aký je váš hudobný vkus alebo aké máte skúsenosti s gitarou – je tu niečo pre vás.

Prispôsobiteľné vzdelávacie skúsenosti

iPlayMusic tiež obsahuje množstvo funkcií, ktoré vám pomôžu ovládať a prispôsobovať vaše učenie. Všetky videá je možné zrýchliť alebo spomaliť bez zmeny výšky tónu hudby – čo vám umožní kontrolovať tempo lekcie, no stále počuť hudbu podľa očakávania.

Videá obsahujú viacero uhlov, aby sa používatelia mohli zamerať na konkrétne zručnosti, v ktorých sa chcú zlepšiť. Okrem toho môžu používatelia opakovať úseky skladby, s ktorou zápasia, kým sa im to nepodarí.

Prvé vydanie na CNET Download.com

Táto verzia je prvou verziou na CNET Download.com, čo znamená, že bola dôkladne otestovaná pred uvedením na trhy, ako je táto! Nebudete mať žiadne problémy so stiahnutím tohto softvéru do vášho počítača!

Záver:

Na záver, iPlayMusic Macintosh Software pre Mac je vynikajúci nástroj, ak sa chcete naučiť hrať na gitare zábavným a jednoduchým spôsobom! Vďaka širokému výberu lekcií pokrývajúcich rôzne žánre vrátane rocku, folku, country a blues vám nikdy nedôjde nový materiál! Navyše, prispôsobiteľné učenie umožňuje používateľom úplnú kontrolu nad ich pokrokom a zároveň má prístup k viacerým uhlom pohľadu, takže sa môžu sústrediť na konkrétne zručnosti, v ktorých sa chcú zlepšiť! Tak načo čakať? Začnite hrať ešte dnes s iPlay Music!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPlayMusic
Stránka vydavateľa http://www.iplaymusic.com
Dátum vydania 2008-11-06
Dátum pridania 2008-02-20
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Hudobný softvér
Verzia 2.0.6
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5
Požiadavky Mac OS X 10.4/10.5, Quicktime, iTunes
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1052

Comments:

Najpopulárnejší