Clever Keyboard Indicator

Clever Keyboard Indicator 5

Windows / CleverComponents / 1466 / Úplná špecifikácia
Popis

Inteligentný indikátor klávesnice: Najlepší nástroj na správu klávesnice

Už vás nebaví neustále kontrolovať klávesnicu, či sú klávesy Caps Lock, Num Lock alebo Scroll Lock zapnuté alebo vypnuté? Je pre vás frustrujúce, keď omylom zadáte veľké písmená, pretože ste si neuvedomili, že je zapnutý kláves Caps Lock? Ak áno, potom je pre vás Clever Keyboard Indicator ideálnym riešením.

Clever Keyboard Indicator je malý, ale výkonný program, ktorý zostáva na paneli úloh systému Windows a zobrazuje stav klávesov Caps Lock, Num Lock a Scroll Lock. S týmto programom už nikdy nebudete musieť hádať, či sú tieto klávesy opäť zapnuté alebo vypnuté. Program tiež umožňuje prepínať stav kľúča jediným kliknutím.

To však nie je všetko. Clever Keyboard Indicator má mnoho ďalších funkcií, ktoré z neho robia nevyhnutný nástroj pre každého, kto pravidelne používa klávesnicu. Dokáže napríklad prehrať zvuk pri zmene stavu klávesov, takže vždy budete vedieť, keď sa niečo zmenilo, bez toho, aby ste sa museli pozerať na klávesnicu.

Okrem toho Clever Keyboard Indicator umožňuje zobraziť text OSD (on screen display) pri stlačení klávesu. To znamená, že vždy, keď stlačíte kláves na klávesnici, na obrazovke sa zobrazí malá správa, ktorá vám povie, ktorý kláves bol stlačený. Táto funkcia môže byť užitočná najmä vtedy, ak používate aplikáciu, kde sú stlačenia klávesov dôležité.

Ďalšou skvelou funkciou Clever Keyboard Indicator je jeho schopnosť pridať vlastné klávesy alebo kombinácie klávesov a vybrať zvuk pre pridané klávesy. To znamená, že ak existuje ďalší kláves alebo kombinácia kláves, ktorá je pre vás dôležitá (napríklad Ctrl+Alt+Delete), tento program vám môže pomôcť zabezpečiť, aby tieto klávesy vždy fungovali správne.

Celkovo je Clever Keyboard Indicator neuveriteľne užitočným nástrojom pre každého, kto pravidelne používa klávesnicu. Či už ide o prácu alebo zábavu, tento program vám pomôže zabezpečiť, aby vaše stlačenia kláves boli vždy presné a efektívne. Tak načo čakať? Stiahnite si Clever Keyboard Indicator ešte dnes a začnite si užívať všetky jeho úžasné funkcie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ CleverComponents
Stránka vydavateľa http://www.clevercomponents.com/
Dátum vydania 2008-11-08
Dátum pridania 2008-01-18
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače USB
Verzia 5
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1466

Comments: