iTVRemote for Mac

iTVRemote for Mac 1.2

Mac / TracyValleau / 62 / Úplná špecifikácia
Popis

iTVRemote pre Mac je výkonný MP3 a audio softvér, ktorý vám umožní jednoducho ovládať váš EyeTV. Ak ste používateľom EyeTV, viete, aké skvelé je mať prístup ku všetkým svojim obľúbeným televíznym reláciám a filmom na počítači Mac. Ovládač však môže zaberať príliš veľa priestoru na obrazovke, čo sťažuje multitasking pri sledovaní televízie. To je miesto, kde prichádza iTVRemote - tento malý ovládač vám umožňuje prepínať kanály, pozastaviť a prehrávať, stlmiť zvuk a ďalšie bez zaberania cenného miesta na obrazovke.

S iTVRemote pre Mac si môžete vychutnať všetky funkcie EyeTV bez obetovania produktivity alebo pohodlia. Tento softvér je ideálny pre každého, kto chce sledovať televíziu na svojom Macu a zároveň môže pracovať na iných úlohách súčasne.

Vlastnosti:

- Malý ovládač: Ovládač iTVRemote je malý a diskrétny, takže vám pri práci nezaberie cenné miesto na obrazovke.

- Ľahko použiteľné rozhranie: Rozhranie je jednoduché a intuitívne, takže ho môže používať každý.

- Prepínanie kanálov: Medzi kanálmi môžete jednoducho prepínať niekoľkými kliknutiami.

- Pozastaviť/Prehrať/Stlmiť: Môžete pozastaviť alebo prehrať svoju reláciu alebo film jediným kliknutím. V prípade potreby môžete tiež stlmiť zvuk.

- Prispôsobiteľné nastavenia: Nastavenia si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií.

Výhody:

1) Šetrí miesto na obrazovke:

Najväčšou výhodou používania iTVRemote pre Mac je, že šetrí miesto na obrazovke tým, že poskytuje menší ovládač, než aký je dodávaný s EyeTV. To znamená, že používatelia budú môcť efektívnejšie vykonávať multitasking a zároveň si stále užívať svoje obľúbené relácie.

2) Ľahko použiteľné rozhranie:

Ďalšou výhodou používania tohto softvéru je jeho ľahko použiteľné rozhranie, vďaka ktorému je ovládanie EyeTV oveľa jednoduchšie ako predtým.

3) Prispôsobiteľné nastavenia:

Používatelia majú úplnú kontrolu nad tým, ako chcú využívať diaľkové ovládanie, a to prispôsobením nastavení podľa svojich preferencií.

4) Zvýšená produktivita:

Tým, že používateľom umožňuje väčšiu flexibilitu, pokiaľ ide o možnosti multitaskingu pri sledovaní televízie na obrazovkách ich počítača prostredníctvom softvéru EyeTV Remote Control; sú tiež schopné výrazne zvýšiť úroveň produktivity!

Záver:

Celkovo iTVRemote pre Mac poskytuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorí chcú menšie možnosti diaľkového ovládania pri používaní EyeTV na svojich počítačoch. Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu a prispôsobiteľným možnostiam nastavení; užívatelia si budú môcť vychutnať všetky funkcie, ktoré ponúka tento výkonný MP3 a audio softvér bez obetovania produktivity alebo pohodlia!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ TracyValleau
Stránka vydavateľa http://tracyvalleau.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2008-01-02
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Prehrávače médií
Verzia 1.2
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC
Požiadavky Mac OS X, probably 10.3.9 or higher, although I wrote it under 10.4.4. Works with EyeTV 1.84 and 2.0. Maybe others, but I didn't test them. Leopard compatible.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 62

Comments:

Najpopulárnejší