Investors Toolbox for Mac

Investors Toolbox for Mac 1.1

Mac / Brian Bingham / 638 / Úplná špecifikácia
Popis

Investors Toolbox pre Mac je výkonný obchodný softvér, ktorý investorom poskytuje nástroje, ktoré potrebujú na analýzu investičných nehnuteľností a výpočet návratnosti investícií. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a pokročilým funkciám je tento softvér ideálny pre každého, kto chce robiť informované investičné rozhodnutia.

Modul eValuator je jednou z kľúčových funkcií Investors Toolbox pre Mac. Tento analyzátor nehnuteľností vám pomôže určiť hodnotu investície do nehnuteľnosti na základe príjmu, výdavkov a vášho špecifikovaného ročného cieľa návratnosti investícií. Zadaním údajov, ako sú príjmy z prenájmu, dane z nehnuteľností, náklady na poistenie a ďalšie výdavky spojené s vlastníctvom prenajatej nehnuteľnosti, vám eValuator môže poskytnúť presný odhad jej hodnoty.

Okrem toho, že vám pomôže určiť hodnotu potenciálnej investície do nehnuteľnosti, eValuator vám tiež pomôže odhadnúť potenciálne náklady na správu, údržbu a voľné pracovné miesta. Tieto informácie môžu byť neoceniteľné pri rozhodovaní, či investovať do konkrétnej nehnuteľnosti alebo nie.

Ďalšou užitočnou funkciou Investors Toolbox pre Mac je modul ROI Calculator. Tento nástroj vám umožňuje vypočítať ročnú ROI (návratnosť investície) existujúcej investície do nehnuteľností na základe príjmov a výdavkov. Zadaním údajov, ako sú príjmy z prenájmu, splátky hypotéky, dane a náklady na poistenie spojené s vlastníctvom prenájmu nehnuteľnosti do tohto modulu kalkulačky vám poskytne presný odhad návratnosti vašej investície.

Modul Hypotéka je ďalším cenným nástrojom zahrnutým v Investors Toolbox pre Mac. Táto kalkulačka umožňuje užívateľom rýchlo vypočítať svoju mesačnú splátku hypotéky vrátane princípu a úrokových platieb na základe výšky úveru, dĺžky trvania úrokovej sadzby atď. Či už kupujete svoj prvý dom alebo refinancujete existujúcu hypotéku, tento nástroj vám môže pomôcť zabezpečiť, aby boli vaše mesačné splátky dostupné. .

Verzia 1.1 má aktualizované možnosti ponuky, vďaka čomu je navigácia vo všetkých troch moduloch v Investors Toolbox pre Mac jednoduchšia ako kedykoľvek predtým a zároveň pridáva nové funkcie umožňujúce používateľom exportovať výpočty eValuator priamo do TextEdit, čo ešte viac zjednodušuje ich tlač alebo ukladanie!

Celkovo Investors Toolbox pre Mac ponúka investorom všetko, čo potrebujú, aby mohli robiť informované rozhodnutia o svojich investíciách tým, že im poskytuje prístup k výkonným nástrojom, ako je modul eValuator ROI Calculator Mortgage Module, všetko v rámci jedného ľahko použiteľného rozhrania!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Brian Bingham
Stránka vydavateľa http://investorstoolbox.googlepages.com
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2007-11-16
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér pre malé podniky
Verzia 1.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.4
Požiadavky Mac OS X 10.4
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 638

Comments:

Najpopulárnejší