Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files

Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files 1

Windows / Microsoft / 1491 / Úplná špecifikácia
Popis

Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files je výkonný softvérový nástroj, ktorý patrí do kategórie Developer Tools. Tento softvér obsahuje vzorové súbory, ktoré sprevádzajú články vyňaté z knihy Access 2003 Inside Out. Je navrhnutý tak, aby pomohol vývojárom a programátorom vytvárať robustné a efektívne aplikácie pomocou Microsoft Access.

Pomocou tohto softvéru môžu používatelia pristupovať k širokému spektru vzorových súborov, ktoré demonštrujú rôzne techniky a osvedčené postupy na vývoj aplikácií pomocou programu Microsoft Access. Tieto vzorové súbory sú usporiadané do rôznych kategórií, vďaka čomu používatelia ľahko a rýchlo nájdu to, čo potrebujú.

Jednou z kľúčových vlastností Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Rozhranie je intuitívne a ľahko ovládateľné aj pre začiatočníkov, ktorí majú malé alebo žiadne skúsenosti s programovaním alebo vývojovými nástrojmi. Používatelia môžu jednoducho prechádzať rôznymi kategóriami vzorových súborov, vybrať tie, ktoré potrebujú, a okamžite začať pracovať na svojich projektoch.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou tohto softvéru je jeho kompatibilita s rôznymi verziami Microsoft Access. Či už používate Access 2000, 2002 alebo 2003, môžete si byť istí, že tieto vzorové súbory budú bez problémov fungovať s vašou verziou aplikácie.

Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files tiež prichádza s komplexnou dokumentáciou, ktorá poskytuje podrobné informácie o každom súbore obsiahnutom v balíku. Táto dokumentácia obsahuje podrobné pokyny na efektívne používanie každého súboru, ako aj tipy a triky na optimalizáciu procesu vývoja.

Okrem užívateľsky príjemného rozhrania a komplexnej dokumentácie ponúka tento softvér aj vynikajúce podporné služby. Používatelia môžu kontaktovať zákaznícku podporu prostredníctvom e-mailu alebo telefónu, ak sa pri používaní softvéru vyskytnú nejaké problémy alebo majú akékoľvek otázky týkajúce sa jeho možností.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný vývojový nástroj, ktorý vám pomôže vytvárať robustné aplikácie pomocou Microsoft Access rýchlo a efektívne, potom nehľadajte nič iné ako Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files! Vďaka širokému výberu vzorových súborov usporiadaných do rôznych kategórií spolu s intuitívnym rozhraním a komplexnou dokumentáciou – tento nástroj má všetko, čo potrebujete, aby ste mohli začať s ďalším projektom ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2008-12-05
Dátum pridania 2007-10-02
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Príručky pre vývojárov
Verzia 1
Požiadavky OS Windows, Windows 2000, Windows XP
Požiadavky Windows 2000/XP
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1491

Comments: