Live Communications Server 2005 Resource Kit

Live Communications Server 2005 Resource Kit 1

Windows / Microsoft / 303 / Úplná špecifikácia
Popis

Live Communications Server 2005 Resource Kit je výkonná sada nástrojov a dokumentácie, ktorá zjednodušuje nasadenie, konfiguráciu a údržbu Microsoft Office Live Communications Server 2005. Tento softvér je určený pre vývojárov, ktorí chcú integrovať adresárové služby Active Directory s Live Communications Server 2005. technológií.

Resource Kit poskytuje komplexný súbor technických referenčných informácií, ktoré vám pomôžu porozumieť možnostiam a obmedzeniam Live Communications Server 2005. Obsahuje tiež osvedčené postupy pre nasadenie a správu tohto softvéru vo vašej organizácii.

Pomocou súpravy Live Communications Server 2005 Resource Kit môžete tento softvér jednoducho nasadiť vo vašej organizácii bez akýchkoľvek problémov. Nástroje obsiahnuté v tejto súprave sú špeciálne navrhnuté tak, aby zjednodušili proces nasadenia automatizáciou mnohých úloh, ktoré by si inak vyžadovali manuálny zásah.

Jednou z kľúčových funkcií tohto Resource Kitu je jeho schopnosť integrovať sa s adresárovými službami Active Directory. Táto integrácia vám umožňuje spravovať používateľské účty, skupiny a povolenia z centrálneho miesta. Active Directory môžete použiť aj na overenie používateľov, keď sa prihlásia do Live Communications Server 2005.

Okrem zjednodušenia úloh nasadenia a správy poskytuje Live Communications Server 2005 Resource Kit aj cenné informácie o tom, ako tento softvér funguje. Technické referenčné informácie obsiahnuté v tejto súprave pokrývajú témy ako architektúra, bezpečnosť, ladenie výkonu, tipy na riešenie problémov a ďalšie.

Či už ste novým používateľom Live Communications Server alebo ste skúsený vývojár, ktorý hľadá pokročilé techniky a osvedčené postupy, Resource Kit má niečo pre každého. So svojou komplexnou sadou nástrojov a dokumentácie je základným zdrojom pre každého, kto pracuje s Microsoft Office Live Communications Server 2005.

Kľúčové vlastnosti:

1) Zjednodušené nasadenie: Nástroje zahrnuté v súprave automatizujú mnohé úlohy, ktoré by si inak vyžadovali manuálny zásah.

2) Integrácia s Active Directory: Spravujte používateľské účty z centrálneho miesta.

3) Technické referenčné informácie: Pokrývajú témy ako architektúra, ladenie výkonu zabezpečenia atď.

4) Najlepšie postupy: Poskytuje cenné informácie o tom, ako tento softvér funguje.

Požiadavky na systém:

Ak chcete použiť súpravu prostriedkov servera Microsoft Office Live Communication, musia byť splnené nasledujúce systémové požiadavky:

• Windows XP Professional

• Windows Vista Business

• Windows Vista Enterprise

• Windows Vista Ultimate

Záver:

Súprava zdrojov servera Live Communication je základná sada nástrojov pre vývojárov, ktorí chcú bez problémov nasadiť server živej komunikácie Microsoft Office. Poskytuje cenné informácie o tom, ako funguje živý komunikačný server, spolu s osvedčenými postupmi, vďaka ktorým je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2008-12-05
Dátum pridania 2007-09-19
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Príručky pre vývojárov
Verzia 1
Požiadavky OS Windows
Požiadavky Windows 2003 Server
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 303

Comments: