vqME AntiSpam

vqME AntiSpam 4.5

Windows / Vanquish / 41410 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví dostávať spamové e-maily, ktoré upchávajú vašu doručenú poštu a ohrozujú váš počítač? Nehľadajte nič iné ako vqME AntiSpam, dokonalé riešenie na blokovanie spamu a nebezpečných e-mailov obsahujúcich vírusy, spyware a schémy krádeže identity.

Na rozdiel od tradičných spamových filtrov, ktoré sa spoliehajú na zastarané algoritmy na identifikáciu nežiaducich správ, vqME AntiSpam využíva kompletnú sadu antispamových softvérových technológií na blokovanie hrozieb trójskych koní ešte predtým, než sa dostanú do vášho počítača alebo siete. S ochranou všetkých bežných e-mailových klientov a serverov – vrátane Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Eudora, IncrediMail, Thunderbird, Opera-M2, Pegasus – MS Exchange, Domino, Sendmail, Qmail Postfix, Vircom a Imail – si môžete byť istí že váš e-mail je v bezpečí pred poškodením.

Čo však odlišuje vqME AntiSpam od iných antispamových riešení, sú jeho jedinečné funkcie zabezpečenia e-mailu. SurfMatch sa automaticky prispôsobí vašim osobným e-mailovým návykom, aby sa zaistilo, že sa do vašej doručenej pošty dostanú iba legitímne správy. A vďaka technológii SmartSubject, ktorá analyzuje obsah každej správy v reálnom čase, si môžete byť istí, že akékoľvek podozrivé e-maily budú označené skôr, ako spôsobia akúkoľvek škodu.

A teraz s verziou 4.5 podporuje vqME AntiSpam Windows Vista s Windows Mail a obsahuje doplnok SurfMatch pre Mozilla Firefox. Či už teda používate najnovší operačný systém alebo staršiu verziu Windowsu, môžete si užívať úplnú ochranu pred spamom a inými online hrozbami.

Nedovoľte, aby nevyžiadané e-maily zabrali vašu doručenú poštu a neohrozili váš počítač. Vyberte si vqME AntiSpam ešte dnes a zažite maximálnu bezpečnosť e-mailu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Vanquish
Stránka vydavateľa http://www.vanquish.com
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2007-09-03
Kategória Komunikácia
Podkategória Spamové filtre
Verzia 4.5
Požiadavky OS Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 98/Me/NT/2000/XP/Vista
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 41410

Comments: