Office 2003 Editions: FrontPage VBA Language Reference (Page Object)

Office 2003 Editions: FrontPage VBA Language Reference (Page Object) July

Windows / Microsoft / 6330 / Úplná špecifikácia
Popis

Office 2003 Editions: FrontPage VBA Language Reference (Page Object) je výkonný softvérový nástroj, ktorý patrí do kategórie Developer Tools. Je navrhnutý tak, aby vám pomohol prispôsobiť Microsoft Office FrontPage 2003 a rozšíriť objektový model Page, ako aj integrovať s inými aplikáciami. Tento softvér obsahuje dokumentáciu, programové referencie, technické články, nástroje a vzorový kód, ktorý možno použiť na zvýšenie vašej produktivity a zefektívnenie vášho pracovného toku.

S Office 2003 Editions: FrontPage VBA Language Reference (Page Object) môžete vytvárať vlastné riešenia pre vaše obchodné potreby. Či už ste vývojár alebo IT profesionál, tento softvér vám poskytuje potrebné zdroje na vytváranie robustných aplikácií, ktoré spĺňajú vaše špecifické požiadavky. Môžete ho použiť na automatizáciu opakujúcich sa úloh, vytváranie vlastných formulárov a zostáv, integráciu údajov z rôznych zdrojov a oveľa viac.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho komplexná dokumentácia. Obsahuje programové referencie pre Visual Basic for Applications (VBA), čo je výkonný skriptovací jazyk používaný v aplikáciách balíka Microsoft Office. Dokumentácia tiež obsahuje technické články o rôznych témach súvisiacich s vývojom FrontPage, ako sú princípy webového dizajnu, bezpečnostné aspekty a optimalizácia výkonu.

Okrem rozsiahlej dokumentácie, Office 2003 Editions: FrontPage VBA Language Reference (Page Object) tiež poskytuje nástroje a vzorový kód, ktorý možno použiť ako šablóny na vytváranie vlastných riešení. Tieto nástroje zahŕňajú sprievodcov na rýchle vytváranie nových stránok alebo formulárov; doplnky, ktoré poskytujú ďalšie funkcie, ako je kontrola pravopisu alebo úprava obrázkov; makrá, ktoré automatizujú opakujúce sa úlohy; a oveľa viac.

Ďalšou výhodou používania tohto softvéru je jeho kompatibilita s inými produktmi Microsoft Office, ako sú Excel alebo Access. Údaje z týchto aplikácií môžete jednoducho integrovať do svojich projektov FrontPage pomocou makier VBA alebo iných techník poskytovaných týmto softvérom.

Celkovo, ak hľadáte komplexné riešenie pre vývoj vlastných aplikácií v prostredí Microsoft Office FrontPage 2003, potom nehľadajte nič iné ako Office 2003 Editions: FrontPage VBA Language Reference (Page Object). So svojou rozsiahlou dokumentáciou, nástrojmi a vzorovým kódom poskytuje všetko potrebné na vytvorenie robustných riešení šitých na mieru vašim obchodným potrebám!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2008-12-05
Dátum pridania 2007-08-30
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Príručky pre vývojárov
Verzia July
Požiadavky OS Windows, Windows NT, Windows 2000
Požiadavky Windows NT/2000/2003 Server
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 6330

Comments: