Remote Display Server (Mac) for Mac

Remote Display Server (Mac) for Mac 1

Mac / Chuchusoft / 540 / Úplná špecifikácia
Popis

Remote Display Server (Mac) pre Mac je výkonný sieťový softvér, ktorý umožňuje rozšírenie pracovnej plochy a zrkadlenie pomocou sieťových počítačov Mac a Windows PC. Pomocou tohto softvéru môže jeden alebo viac počítačov Mac alebo PC zdieľať svoje obrazovky spustením servera Remote Display Server, zatiaľ čo jeden počítač Mac alebo PC používa zdieľané obrazovky spustením klienta Remote Display Client. Klientsky počítač používa pripojenie TCP/IP na zobrazenie pracovnej plochy odoslaním zobrazovaných informácií cez sieť.

Tento softvér je ideálny pre podniky, vzdelávacie inštitúcie a jednotlivcov, ktorí potrebujú spolupracovať na projektoch na diaľku. Umožňuje používateľom spolupracovať na rovnakom projekte bez toho, aby museli byť na rovnakom fyzickom mieste. To môže ušetriť čas a peniaze na cestovné náklady a zároveň zvýšiť produktivitu.

Jednou z kľúčových funkcií servera Remote Display Server (Mac) pre Mac je jeho schopnosť duplikovať lokálne displeje (zrkadlenie) alebo rozšíriť svoju pracovnú plochu na zdieľané displeje (rozšírenie). To znamená, že používatelia môžu súčasne používať až 4 vzdialené displeje, čo uľahčuje prácu na viacerých úlohách naraz.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Proces inštalácie je jednoduchý a priamočiary, s jasnými pokynmi poskytnutými na každom kroku. Po inštalácii môžu používatelia rýchlo pripojiť svoje počítače cez sieť a začať zdieľať svoje obrazovky.

Server Remote Display Server (Mac) pre Mac ponúka okrem jednoduchého používania aj vynikajúci výkon. Používa pokročilé kompresné algoritmy, ktoré zaisťujú rýchly prenos dát bez obetovania kvality obrazu. To znamená, že aj obrázky a videá vo vysokom rozlíšení sa zobrazujú plynulo bez akéhokoľvek oneskorenia alebo oneskorenia.

Celkovo, ak hľadáte spoľahlivé sieťové softvérové ​​riešenie, ktoré umožňuje vzdialenú spoluprácu medzi viacerými počítačmi s rôznymi operačnými systémami, potom Remote Display Server (Mac) pre Mac určite stojí za zváženie. Jeho výkonné funkcie z neho robia vynikajúcu voľbu pre podniky, ktoré chcú zvýšiť produktivitu a zároveň znížiť náklady spojené s cestovnými výdavkami. A so svojím užívateľsky prívetivým rozhraním a vynikajúcimi možnosťami výkonu sa určite stane hitom medzi začiatočníkmi aj skúsenými používateľmi!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Chuchusoft
Stránka vydavateľa http://www.chuchusoft.com
Dátum vydania 2007-07-23
Dátum pridania 2007-07-23
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Sieťové nástroje
Verzia 1
Požiadavky OS Mac/OS X 10.4
Požiadavky Windows OS X 10.4
cena $40
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 540

Comments:

Najpopulárnejší