Microspot X-RIP for Mac

Microspot X-RIP for Mac 1.7

Mac / Microspot / 603 / Úplná špecifikácia
Popis

Microspot X-RIP pre Mac – dokonalý profesionálny ovládač tlačiarne

Už vás nebaví zápasiť s ovládačmi tlačiarne, ktoré neposkytujú požadovanú kvalitu a výkon? Nehľadajte nič iné ako Microspot X-RIP, dokonalý profesionálny ovládač tlačiarne pre Mac OS X. Vďaka svojej natívnej podpore pre OS X poskytuje Microspot X-RIP ohromujúci výstup na širokej škále veľkoformátových tlačiarní.

Či už tlačíte pomocou priameho pripojenia (USB) alebo cez sieť (TCP/IP), Microspot X-RIP poskytuje výnimočné výsledky. Hlavný počítač vo vašej sieti môže tlačiť na ľubovoľných podporovaných tlačiarňach pripojených cez lokálnu sieť, zatiaľ čo iné počítače môžu tlačiť aj pomocou zdieľania tlačiarne. A ak potrebujete väčšiu kapacitu rastrovania, sú k dispozícii ďalšie hardvérové ​​kľúče, ktoré vyhovujú vašim potrebám.

Jednou z výnimočných funkcií Microspot X-RIP je jeho nová technológia Pixel Expansion. Táto inovatívna technológia dramaticky zvyšuje rýchlosť a znižuje požiadavky na RAM, takže môžete urobiť viac za kratší čas bez obetovania kvality. A s vlastnými veľkosťami papiera, ktoré možno nastaviť a uložiť pre budúce použitie, je ľahké zakaždým dosiahnuť presne také výsledky, aké chcete.

Ďalšou kľúčovou výhodou Microspot X-RIP je jeho systém spracovania súborov UNIX. To zaisťuje plynulú prevádzku a umožňuje, aby vytvorené tlačové súbory zdieľali rovnaký názov ako dokument, vďaka čomu je sledovanie vašej práce jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. A vďaka vylepšenému algoritmu šírenia chýb, ktorý poskytuje fotografické výtlačky vyššej kvality, neexistujú žiadne obmedzenia, čo môžete dosiahnuť pomocou tohto výkonného softvéru.

Najlepšie zo všetkého je, že Microspot X-RIP nevyžaduje PostScript – čo znamená, že môžete ušetriť tisíce používaním tlačiarne bez jazyka PostScript namiesto investovania do drahšieho vybavenia. Tak načo čakať? Vyskúšajte Microspot X-RIP ešte dnes a zažite tlač v profesionálnej kvalite ako nikdy predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microspot
Stránka vydavateľa http://www.microspot.co.uk
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2007-06-16
Kategória Vodiči
Podkategória Sieťové ovládače
Verzia 1.7
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.2 or higher (Universal)G3 450 or faster
cena
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 603

Comments:

Najpopulárnejší